Толко ли нямаш 13 лева и 20 стинки за да си ги вкараш в една карта и да залагаш или правиш каквото и да било там.Еи кубертак нз защо така реши не си мисли че се захващам с ония долнопробни сайтове кадето ти обещават 100 процентова печалба като букс и тем подобни аз мисля да пробвам савсем различно онлине игри залагания мисля че сам станал горе долу добар не един от мн който играят по цял ден и са факири на тизи игри и залагания.Сайто в който мисля да вложа тези 10 долара плаща спечеленото и затова ти казвам който се смели над мен да ми даде 10 долара ще сам му безкраино благодарен и на парвите 10 доара който сам искарал от залагания ще му ги варна.коолице мерси за обяснението но не мисля че ще искарам пари от това да знам че хора като теп и мн др искарват прелични пари от това и мисля че е едно голяма изпитание.Изкарваш пари и и се научаваш на мн др неща по маркетинга и разработването на сайт но не мисля че ще се справя ще направя всичко и само дето ще си исхабя времето и мн нерви вече пробвах да правя сайт знам туи онуи за Му... и др програми.