@ ивайло
Човек, аз съм нов в тоя сайт също и не съм ти никакав, нито съм вещ в нещата които правят повечето хора тук, но тепърва се уча. Бих ти дал няколко съвета. Много е глупаво да пишеш неща от сорта, ами не разбирам обяснете ми...то напвраво някой да дойде да го направи вместо теб, ако искаш ? Просто, както предполагам и повечето хора са направили, можеш да отделиш време да се разровиш из и-нет и да четеш. Съществуват толкова много сайтове по темата, че само желание да имаш съвсем спокойно можеш да навлезеш в нещата. То винаги е най-лесно някой да ти обясни или да ти го направи, но от това ти най-малко ще имаш полза, а и едва ли всичко ще ти потръгне току така. Човек се учи най-много от опита си, така че според мен е най-добре сам да се информираш и вече ако имаш конкретни въпроси по нещо и неясноти тогава да питаш, както и аз се старая да направя. На мен също ми се искаше повече дните, които прекарах в четене на най-различни неща по темата (буквално 3 дена нон-стоп,като изключим спането) да прекарам в компания на приятели с биричка и т.н., но сметнах че като го прочета сам и отделя това време мога да науча повече.
Отностно въпроса с парите, също е странно да искаш подобно нещо, особено пък и след като става въпрос за някакъв вид хазарт ! Също така и след като искаш нещо, не се очаква да показваш такова отношение към хората и въобще като цяло. Не забравяй, че никой не е длъжен да прави нещо такова за теб. А след като имаш 13 лв и незнам си колко стотинки, защо просто не предложи да ги дадеш на някой, а той по някакъв начин да ти приведе желаните 10 долара. Мисля, че така би било по-справедливо и по-логично някой да се навие.
Също така и се замисли малко за това дали ученето на български език писменно няма да ти е полезно сега и за в бъдеще още повече. Не казвам, че моя правопис е невероятен, но извинявай, ама твоя е потресаващ ! След време ще осъзнаеш, че тези неща са важни, но може и да е вече късно !
Не искам да се правя на голяма работа или каквото и да е било, а просто изказвам мнение и ти давам съвет. Нямам нищо лично против теб и ти пожелавам успех в живота и в намирането на 10 долара.
Чао!