biosynthesis
New Member
От: Татуси
Имам три татуса.
Имам три татуса.
За мен това е изкуство, и една моя много голяма страст..
Една модна дрешка, като и мине модата, можеш да я захвърлиш. Но как ще си захвърлиш кожата? Независимо от всички модерни технологии за премахване на татуировки.
Не мога да се съглася с теб. Колкото по-дълго и по-често гледаш едно нещо, толкова повече свикваш с него. То не ти омръзва, а привикваш към него. Затова и доста от хората, които си направят татуировка след време повтарят... свикват с първата и искат втора. :-] Не съм чул досега някой да каже, че му е омръзнала. То не се прави и за ден де, повече се мисли преди да се направи...Аз последно време си търся добър татуист и нещо смислено да си татуирам но нещо не се получава. Относно татуировките добре е да се правят някъде където не се виждат често ... примерно ако е на ръката и я виждаш при всяко миене или някъде на видно място при поглеждане в огледалото е нормално да ти омръзне за година две.
@USAF, ами точно това е причината да не си направиш... щото смяташ, че се цапаш... не го приемаш като изкуство или начин на изразяване. Има хора на които не просто им отиват, ами са си част от тях
HAAHHAH, да бе не си личи. Да не си на 5 години, че ще си слагаш ваденки :lol:Слагал съм си ваденки имитация на истински татуировки и после се мият с вода, и така когато ми омръзне лепвам друга ваденка и по евтино ти излиза И наистина не личи че е ваденка, наподобява истинска татуировка.
HAAHHAH, да бе не си личи. Да не си на 5 години, че ще си слагаш ваденки :lol:
За какво да пробвам ваденки, след като имам истински татуировки. Супер позьорщина е да се лепиш с някакви неща, само и само да се правиш на вървежен. Татусите не се правят за другите хора, а за тебВ предния ми пост бях описал и сега ме караш да се повтарям: има си детски татуировки които си личат че са ваденки, има и такива които не личат и са по скъпи. Просто не си пробвал. Аз съм пробвал такива до преди 3 години но сега не ми е идвало на акъла скоро да лепна някоя. Аз до колкото се познавам, една и съща татуировка ще ми омръзне и за това по добре ваденки, че после триене с лазери бая скъпо ще ми излезе.
За какво да пробвам ваденки, след като имам истински татуировки. Супер позьорщина е да се лепиш с някакви неща, само и само да се правиш на вървежен. Татусите не се правят за другите хора, а за теб
Виж лепенка бих си шляпнал за фън.
Това, че са правени през цялата история на човечеството, не означава че са били модерни.Татуировките са си "модерни" кажи речи от както човека е почнал да се движи изправен на два крака