И моята критика е относно дизайна. Прекалено претрупан е. Направо се губиш в сайта и е трудно да намериш това, което ти трябва максимално бързо. Губи се фокуса върху самите продукти, а това е най-важното за един онлайн магазин(както и съдържанието е най-важно в един сайт).
Прекалено много продукти има на първата страница. Скрола направо става безкраен. А и самите продукти се губят от текстовете покрай тях. Мисля, че тези текстове ще е по-добре да ги оставиш само, когато се отвори продукт.
Навигацията е сложна и неинтуитивна дори и за мен, представям си как е при някой по-малко опитен потребител. Струва ми се, че може да опиташ да я направиш подобна на тази на Starbucks.
Разгледах също и Order страницата. И там ми се струва сложно. Колкото по-прости са тези страници, толкова по-голям е ефекта от тях.
От хвалби никой няма ползва при рецензии, та ще драсна какво не ми харесва.
Малък шрифт и затруднява четенето.
Мнооого скрол.
Не ме кефи тайтъла на сайта.
Претрупан хедър и трудна ориентация кое, къде как се прави.
''Смачкани'' сайдбарове с много празно пространство около тях (ценно място си губиш) и в 500 пиксела набутани 4 продукта, просто няма място за тях, колкото и да ги гъчкаш в това тясно пространство Лично аз обичам широките и семпли теми, да речем 800 пиксела за контента между сайбаровете.
Снимките определено трябва да се пипнат.
А това мега меню, където е горе вляво, прилича на ионката на folder на виндовса, случайно минах с курсора от там, та го видях. С нищо не подсказва, че това е дроп меню всъщност
Тази мешаница между кирилица и латиница в заглавията на продуктите ич не ми седи добре.
Това от мен
Иначе наистина беше убаво някой от тях специалистите, успоредно с поученията си да даде нагледен пример с нещо РЕАЛНО и да викне "е виж как трябва да бъде" :lol:
Преди да обясня защо, направи следното нещо: отвори твоя магазин, след това, в нов таб, отвори магазина за цветя на колегата spy - flo.bg (бяха го шернали наскоро в една тема и затова го давам като пример). След като ги отвориш превключи няколко пъти двата таба и виж дали няма да си отговориш сам на въпроса - "Какво не ми е наред на магазина?"
Ти май четеш по диагонал?
Аааа не така. След като някой дава прекомерно акъл, би трябвало да покаже собствено произведение и да го даде за пример, а не да ми показва какво видиш ли той бил харесал някъде си.... Тия в детската градина Тук щом си майстор ТРЯБВА ДА ГО ПОКАЖЕШ, ако не - си по-мек в критиките си...
Та така, хайде специалистите, дайте си някой проект за пример, иначе дерзанията ви остават напразни :wink:
Скрола направо става безкраен.