CrAzY-MaST
Well-Known Member
Какви пари взима ?
Пише безплатно но за US ?
Както и 2евро за 7 дни.
Колко взима за БГ ?
Както и 2евро за 7 дни.
Колко взима за БГ ?
CrAzY-MaST каза:Какви пари взима ?
Както и 2евро за 7 дни.
Колко взима за БГ ?
CrAzY-MaST каза:qsno, zna4i 6te se davat 2 evro maika mi nqma da mi dade li4nata si karta a smetkata e na neino ime :lol:
P.S.
Izvinete za latinicata...
FERRARIST каза:Абе аз теглих веднъж от акаунта към картата, но как да си верифна тъпия адрес че искам да ми е конфирмед....да снимам документи ли?
zaaron каза:FERRARIST каза:Абе аз теглих веднъж от акаунта към картата, но как да си верифна тъпия адрес че искам да ми е конфирмед....да снимам документи ли?
Да, сканираш и ъплоадваш, при мен мина само с лична карта. ~4 минути след качих файла и лимите изчезнаха.
Хубу де, аз пак по индиански да попитам къде точно трябва да им фърля тия снимки, щото нещо не мога да се ориентирам......E-Business каза:zaaron каза:FERRARIST каза:Абе аз теглих веднъж от акаунта към картата, но как да си верифна тъпия адрес че искам да ми е конфирмед....да снимам документи ли?
Да, сканираш и ъплоадваш, при мен мина само с лична карта. ~4 минути след качих файла и лимите изчезнаха.
Нещо друго интересно. Аз имах лимит и нали ми каза да сканирам и да пратя документи. Но тъй като аз го правих само за проба този акаунт - зарязах го до там. Казах си няма да сканирам. Минаха 10-тина дни и лимита изчезна - без да съм сканирал и пращал нищо. Много странно. Чудя се ако си метна 505$ от другата карта какво ще се случи.