От: Тези директории за статии имат ебати изискванията
Здрасти колега
jordan3214, разбирам те перфектно като потребител но не и като администратор на директория за статии
Развивам една директория /тая в подписа ми/ и мога да кажа че се грижа горе-долу добре за нея, разбира се когато имам време. Както всички знаем подобни сайтове не носят нищо или почти нищо на собствениците им.
Аз не мога да говоря от името на колегите, но мога да кажа от мое име какво и как. В директорията за статии
http://markovi-chasovnici.info съм сложил всички възможни екстри за потребителите. G+ верификация, Фацебоук и т.н. Отделно от това правим и събмит на статиите, срещу всичко това искам само едно нещо, да се четат правилата за публикация. Те не са високи, но дори това не се прави, последната седмица съм изтрил 9 статии, точно заради това че не отговарят на тези правила.
Затова предлагам за конкретната директория и за колеги от форума, пуснете няколко статии, ако всичко по тях е ОК ще ви направя автори и няма да чакате одобрение. Колегата уни-уеб от форума е един от тези потребители
Аз за съжаление нямам времето, а пък и желанието да дописвам статии, ако отговарят на условията ги пускам, ако ли не, не. Дори вече пуснати статии след време пак ги проверявам, на случаен принцип, и ако се окаже че въпросната статия се появи и другаде.... директен БАН.
От страната на администратор разсъждавам така, правя всичко по силите си за да е ОК директорията, и в замяна искам само коректност... е, след като не я получавам, защо трябва да го правя?!?!
Та поне се унесох...
Имам и още една директория, тя е с над 1600 статии вече, там беше страшно, що статия се изтри що чудо... ама беше
Та въпросната директория е:
http://bgarticle.com/
Всеки е добре дошъл и тук, само преди това ви моля да прочетете условията, както и в другата директория и тук не са завишени. Но пък за разлика от първата, тук сме безкомпромисни.
И накрая...
Знам че чакането изнервя и дразни много, и мен ме дразни
Затова се старая поне веднъж на ден да ги поглеждам и двете, и ако всичко е ОК пускам статиите. Обаче, след 2-3-4 седмици може и да направя проверка /а правим/ и ако точно вашата статия се окаже "дубъл" заминава и тя, и акаунта. Това мисля, че май още не сме го добавили в условията.. ама скоро ще го добавим.
Нека бъдем коректни едни спрямо други, уважавайте труда ни /на всички админи на директории за статии/ той е безплатен, и ние ще уважаваме вашите статии и труда ви