Сайтграунд беше и един от най-големите (ако не най-големия) дарител на предизборната кампания на ПП.
Бяха, ама сега са..... "гузен - негонен бяга"Сайтграунд бяха и един от най-големите (ако не най-големия) дарител на предизборната кампания на ПП.
Инфо отпреди година.
Да, като цяло няма лошо, защото скоро ПП щяха да им върнат желста. Много бизнеси така работят, да не кажа, че и в световен мащаб. Няма нищо странно в това. За жалост тук след като се издъни някой, а това се случва постоянно, повлича след себе си и всички навързани в схемата. В белите държави системите им работят успешно и няма такива грозни случки, но не и тук. За това всеки в тази намазана история ще си поемат негативите.Сайтграунд беше и един от най-големите (ако не най-големия) дарител на предизборната кампания на ПП.
Инфо отпреди година.
А това че било удар срещу ПП и ДБ пък направо ми е смешно. Какво като служител на компанията е направил дарение? Всеки има право да прави каквото си иска.
супер източник, да. Както написах - всички подметки са хванати да плюят в един тон. Нещо съществено има ли? Служители си даряват парите някъде?Ясен Тодоров за даренията на Nexo към ДБ: Не е нормално при годишна заплата от 50 000 да дадеш 20 000 на партия | Glasove.com
акцията срещу nexo не цели провала на третия мандат, твърденията за "кал и каскети" са несериозни, каза ясен тодоров пред бнт. прокуратурата не се интересува от политическия отзвук на акцията срещу nexo, а се интересува от това да проведе едно добро разслglasove.com
Служителите на същите компании, освен че даряваха половината от годишния си доход, ходеха и по митингите в защита на ПП... разбира се, съвсем спонтанно
Да, само дето САЩ и Англия също са по петите им.супер източник, да. Както написах - всички подметки са хванати да плюят в един тон. Нещо съществено има ли? Служители си даряват парите някъде?
Крипто банката, която се занимава с разработка на блокчейн решения е погната от нашата прокуратура, която е всеизвестно некадърна и служителите на тази банка са решили да дарят някаква сума пари? БОНБА?
Жалък опит (както всичките ти), опитай пак.
Аз не го отричам. Там обаче казуса няма нищо общо с това на Гешев. В първият си пост съм задал 3 въпроса и те са изцяло свързани с БГ акцията.Да, само дето САЩ и Англия също са по петите им.
Как точно евроджендърско правителство трябваше да облекчи живота на програмистите?Нормално е когато в компанията ти работят основно програмисти, то те да правят дарения към партия, която споделя техните виждания и се опитва реално да им облекчи живота.
С разкарване на бавната и ненужна администрация и въвеждането на повече електронни услуги. А правителството беше на ПП, ДБ не раздават ваучери, като социалистическите партии.Как точно евроджендърско правителство трябваше да облекчи живота на програмистите?
С безплатни ваучъри за някоя клиника за смяна на пола ли?
Тва ше са им последните грижи на програмистчетата в Сайтграунд, като ги мобилизират да се бият из окопите в Украйна още преди да са им зараснали оперираните задници и тъкмо след като са почнали хормоналната терапия...С разкарване на бавната и ненужна администрация и въвеждането на повече електронни услуги. А правителството беше на ПП, ДБ не раздават ваучери, като социалистическите партии.
И аз имам често пране, но не го крия. Простирам го съвсем публично на терасата си. И още не са почнали да ме разследват.За пране на 90 милярда ги разследват
Чукоглавия отново брилянтна мисъл ....Това не са някакви депутати, за да се следят под лупа какво правят. Нормално е когато в компанията ти работят основно програмисти, то те да правят дарения към партия, която споделя техните виждания и се опитва реално да им облекчи живота