Здравейте! Казвам се Теодор Димитров и се занимавам професионално с Photoshop от повече от 4 години. За това време изградих собствена "идеология" в моята работа, а тя е: "Креативността и Клиента са царе". Не се страхувам да експерементирам, да правя все по-нови и модерни дизайни, съобразени с наложените тенденции. Стремежът към креативност е може би причината да се развивам през последните 4 години и да работя с все повече нови клиенти. Част от техните мнения съм сложил малко по-надолу.
----------------------------------------------------------
Ето и услугите, които предлагам в момента, заедно с ценовата листа:
*цените са орентировъчни, което обяснява тирето на места, и зависят напълно от сложността и спецификата на проекта
Уеб дизайн:
Едно от първите неща, с които почнах да се занимавам, когато разучавах Photoshop беше уеб дизайнът. В момента това е моята специалност. Портфолиото се обновява редовно, при всеки по-голям проект.
Лого дизайн:
Специално съм упоменал думичката "уеб". Все още не съм сигурен да се впусна в чистия графичен дизайн и не мога да предложа векторни логота. Това, все пак не е за сметка на качеството.
Банери:
Не съм бог на gif-анимацията, но мога да предложа анимирани банери на доста прилично ниво, които наистина да привлекат погледа на посетителя.
Свържете се с мен:
И понеже имахте търпението да скролнете до тук:
Ето и услугите, които предлагам в момента, заедно с ценовата листа:
*цените са орентировъчни, което обяснява тирето на места, и зависят напълно от сложността и спецификата на проекта
Уеб дизайн:
Едно от първите неща, с които почнах да се занимавам, когато разучавах Photoshop беше уеб дизайнът. В момента това е моята специалност. Портфолиото се обновява редовно, при всеки по-голям проект.
Лого дизайн:
Специално съм упоменал думичката "уеб". Все още не съм сигурен да се впусна в чистия графичен дизайн и не мога да предложа векторни логота. Това, все пак не е за сметка на качеството.
Банери:
Не съм бог на gif-анимацията, но мога да предложа анимирани банери на доста прилично ниво, които наистина да привлекат погледа на посетителя.
Много добър дизайнер. Препоръчвам услугите му!
-Sobieski
Отлично свършена работа!
-alergodili
Точен, коректен и си разбира от работата
-dimitar_ak
Изключително съм доволен от банерите, които ми направи! Ще поръчам пак!
-Brad
Свържете се с мен:
И понеже имахте търпението да скролнете до тук:
Последно редактирано: