От: Терористична атака във Франция - 11 убити, за сега
Няма значение къде са родени, а какви се чувстват (п.п. аз НЕ казвам че са го направили защото страната им е била колония на Франция. Просто беше интересно съвпадение и се чудя какво са търсили франция в Алжир... и С КАКВО ПРАВО оня ще иска да ги депортират...) След още малко време няма да има никакво значение къде си роден... всички ще сме мешани.
Относно това, че няма как да депортират 5 млн. - аз казвам същото. Такова изказване е смешно и направено само за да продават книгите.
еми глупави са...щом са му купили 250к книги за 3 месеца...
няма да купят на някой учен, ще слушат телевизионен водещ който може да говори каквото си иска и после да го оправдае със свободата на словото
Атентаторите са родени във Франция. Повечето от милионите мюсюлмани в страната също. Никой не може да ги изгони от там, освен ако не се спретне нещо като нашия Възродителен процес, но много по-брутално. Така че няма как да стане тази работа. Дори минимален шанс няма.
Този случай, както и коментарите в медиите за него, показват колко глупави са хората като цяло.
Няма значение къде са родени, а какви се чувстват (п.п. аз НЕ казвам че са го направили защото страната им е била колония на Франция. Просто беше интересно съвпадение и се чудя какво са търсили франция в Алжир... и С КАКВО ПРАВО оня ще иска да ги депортират...) След още малко време няма да има никакво значение къде си роден... всички ще сме мешани.
Относно това, че няма как да депортират 5 млн. - аз казвам същото. Такова изказване е смешно и направено само за да продават книгите.
еми глупави са...щом са му купили 250к книги за 3 месеца...
няма да купят на някой учен, ще слушат телевизионен водещ който може да говори каквото си иска и после да го оправдае със свободата на словото
Защитават се с това, че се гаврят и с останалите, пък те не ги клали...Когато години наред група хора във Франция се гаври открито с религиозните символи на едно малцинство резултатът може да е само един.