не е труден , но изисква часовникарска точностТруден ли ще е занаята за един бивш дърводелец занаятчия?
не е нужно да работи в някоя компания, може да си организира сам екип да си купи един или два СПЛАЙСЕРА и да поема поръчки от големите мобилни оператори които също наемат външни екипи за прокарване на оптични магистрали. Ако го направи това и е добър в професията си ще изкарва страхотни пари.Добави към това и някакво ниво на ЕЛ грамотност - трето например - в компания реномирана предполагам, ще искат и това, но зависи какво ще бачкаш.
дай да не намесваме политиката в тази тема защото и аз съм фен на Z , има си тема за Русия/Украйна.Като знам какъв фен на Капутин е и какви теми пуска тука за Китай и Русия - да не се занимава с тея лоши
'западняци' - да си взема един билет за раZия - и ще се къпе в пари - кво се мъчи с тея западни технологии - оптики и т.н...
всъщност имам доста широк мироглед върху случващото се в украйна от първа ръка... само един много глупав човек няма да забележи украйнските фашисти и как изтребват собствения си народ. Има достатъчно документални филми на западни разследващши журналисти които убеден съм ти не си гледал !Е много ясно, че ще си фен на РуZия - нали регистрираш фирми в UK и USA - няма да работиш с орките. Баси трагедията е станал тоя форум, напълни се с путинофилчета с акъл на амеби.
Като знам какъв фен на Капутин е и какви теми пуска тука за Китай и Русия - да не се занимава с тея лоши
'западняци' - да си взема един билет за раZия - и ще се къпе в пари - кво се мъчи с тея западни технологии - оптики и т.н...
Абв брадчед ти , ако си левскар карам ли те да минеш в братството на ЦСКА.Същото е с Русия.Като знам какъв фен на Капутин е и какви теми пуска тука за Китай и Русия - да не се занимава с тея лоши
Той е загубена кауза. Подковали са го много яко от към полска топла връзка. От един от най-бесните фенове на Путин се превърна в това. Жив пример какво причиняват жените на човек...промениш коренно мнението за Украйна и Русия
Ти гласува ли в анкетатаТой е загубена кауза. Подковали са го много яко от към полска топла връзка. От един от най-бесните фенове на Путин се превърна в това. Жив пример какво причиняват жените на човек...
медия конвертора случи точно за това да обръща светлинните импулси в електрически. Новите рутери които ползват А1 и Виваком са с вграден медиа конвертор. Има няколко типа оптични кабелиПо оптиката "върви" светлината - нали?Тогава няма ток в нея, а как се обръща в ток.В самия рутер ли?
Като споменаваш часовникарска точност.Там няма ли лупи, зумване и автоматично залепване на самия уред или всичко ръчно се прави.Може ли примерен видео клип?не е труден , но изисква часовникарска точност