Не, не съм ощетен. И именно затова съм благодарен на
@ReminD
Изглежда има известен напредък, но не ми е приятно да се учат за сметка на бизнеса ми.
Примерно "излезнахте" (от горния пост) не е книжовна дума. А по горе в темата...без коментар.
Ето малко статистика, тъй като явно тя е по-показателна от всичко останало:
1. "Излезнал" не е книжовна, но хубава дума. Поне според мен. Все пак това е форум и гледайки останалите постове, където някои си позволяват да ругаят и псуват, подобен "пропуск" според мен не е от особено значение - това не е официално писмо до г-н Президента, до Клиент, материал за Клиент или пък обява, в която си предлагам услугите. Въпреки това мое мнение приемам градивната критика.
2. Този човек е единственият, който се смята за "завлечен", както той се израци някъде в тази тема. Проблемът не беше какви са статиите, тъй като той самият не държеше на качеството - "Абе пиши ги там да има текст", "Дай ми ги до 1-2 часа, че закъснявам с поръчката" и подобни (не е точен цитат, перифразирам). Рекламациите принципно трябвав да се случат в Законовия срок за онлайн търговията, а именно - 14 календарни дни от датата на покупката. В случаят, въпросният Клиент е предявил иск за ЗАМЯНА на артикул със статия на АНГЛИЙСКИ ЕЗИК половин година след датата на покупка. Кажете
@dustboots , това коректно ли е според Вас?
3. Ученето е характерно за успешните хора. Човек се учи всеки ден - от раждането си до смъртта си. Ако някой е спрял да учи на определена възраст и се нарича успешен, моля, нека се покаже - ще ми е интересно да се запозная с въпросния човек. Всяка статия обогатява един копирайтър с нещо, всяка задача, всеки изминал ден. Та...в този ред на малко философски разсъждения - няма да намерите човек, който да не се учи, работейки върху Вашия човек. (не е точно статистика, но мисля, че трябва да се каже)
4. Троловете в този форум са доказали с времето, че са доста конвекционален тип "клавиатурни герои". Никаква креативност не влагат при разпалването на междуличностните конфликти във форума, както и в "плетенето" на интриги. И много се учудвам защо някои хора им се връзват?
Пак казвам - никого не съм задължил да купи от мен. Няма как. Не е редно. Но това един господин (авторът) да руши моята репутация пред общонстта с изсмукани от пръстите критики, въпреки че той е поискал статията да изглежда така, просто няма да се получи.
Лек и успешен ден желая.