Куотчето в първия пост ме навежда на мисълта че е от друг форум.
Ако този форум е 'другият' форум, значи вече са го репортнали към 12-15 пъти.
В новините на Гъвеча ли? Ама като сериозна новина или нещо, с което си правят дена по-добър.Не щях да му давам линк на галфон. Видях го в новите на Гювеча и тва с адсенс веднага ми се наби на очи.
В новините на Гъвеча ли? Ама като сериозна новина или нещо, с което си правят дена по-добър.
Като цяло мисля, че няма да се задържи много много с този адсенс и като начало ще му баннат само сайта, но ако е такова и портфолиото няма да се изненадам, че и акаунта ще олети.
това го видях, ама не ми изглежда много поощрително... поне никъде не казва за кинти насреща...
Издателите нямат право да искат от други лица да кликват върху показваните от тях реклами, нито да използват методи за измамно внедряване, за да получават кликвания. Това включва, но не само, предлагане на възнаграждение на потребителите за преглеждане на рекламите или извършване на търсения, обещания за генериране на приходи за трети страни като компенсация за подобни дейности, поставяне на изображения до отделни реклами.
Издателите нямат право да искат от други лица да кликват върху показваните от тях реклами, нито да използват методи за измамно внедряване, за да получават кликвания. Това включва, но не само, предлагане на възнаграждение на потребителите за преглеждане на рекламите или извършване на търсения, обещания за генериране на приходи за трети страни като компенсация за подобни дейности, поставяне на изображения до отделни реклами.