Sky Well-Known Member 1 Юли 2015 #1 Аз май описах всичко в заглавието, та трябва ми тикет система с прикачване на файлове - видео, снимки, файлове etc... Предложете нещо по възможност безплатно. Може и плъгин за Wordpress, даже е по-добрия вариант.
Аз май описах всичко в заглавието, та трябва ми тикет система с прикачване на файлове - видео, снимки, файлове etc... Предложете нещо по възможност безплатно. Може и плъгин за Wordpress, даже е по-добрия вариант.
RealMoney Well-Known Member 1 Юли 2015 #2 От: Тикет система с прикачване на видео, снимки, файлове? Ами има доста оупън сорс тикетинг системи. Тук, Тук и Тук можеш да видиш по-популярните Колкото до WP плъгини, някой от тези, мисля, ще ти свърши работа: WP Support Plus Responsive Ticket System WordPress Advanced Ticket System Kanzu Support Desk JS Support Ticket Responsive Ticket System - Wordpress Plugin
От: Тикет система с прикачване на видео, снимки, файлове? Ами има доста оупън сорс тикетинг системи. Тук, Тук и Тук можеш да видиш по-популярните Колкото до WP плъгини, някой от тези, мисля, ще ти свърши работа: WP Support Plus Responsive Ticket System WordPress Advanced Ticket System Kanzu Support Desk JS Support Ticket Responsive Ticket System - Wordpress Plugin
Sky Well-Known Member 1 Юли 2015 #3 От: От: Тикет система с прикачване на видео, снимки, файлове? nikolaydelchev каза: Ами има доста оупън сорс тикетинг системи. Тук, Тук и Тук можеш да видиш по-популярните Увеличете... Трябва с червен надпис да се напише някъде май вече. И сам мога да търся в нета. Търся мнение за конкретна система.
От: От: Тикет система с прикачване на видео, снимки, файлове? nikolaydelchev каза: Ами има доста оупън сорс тикетинг системи. Тук, Тук и Тук можеш да видиш по-популярните Увеличете... Трябва с червен надпис да се напише някъде май вече. И сам мога да търся в нета. Търся мнение за конкретна система.
RealMoney Well-Known Member 1 Юли 2015 #4 От: От: Тикет система с прикачване на видео, снимки, файлове? uphero каза: Трябва с червен надпис да се напише някъде май вече. И сам мога да търся в нета. Търся мнение за конкретна система. Увеличете... Сори. Предложих каквото намерих. Досега съм работил само с платени тикет системи (които са били и доста скъпи) и опит с фри такива нямам.
От: От: Тикет система с прикачване на видео, снимки, файлове? uphero каза: Трябва с червен надпис да се напише някъде май вече. И сам мога да търся в нета. Търся мнение за конкретна система. Увеличете... Сори. Предложих каквото намерих. Досега съм работил само с платени тикет системи (които са били и доста скъпи) и опит с фри такива нямам.
Ophelis Member 14 Февруари 2016 #5 От: Тикет система с прикачване на видео, снимки, файлове? uphero - пробва ли нещо вече? Дай фийдбек, ако си пробвал!
От: Тикет система с прикачване на видео, снимки, файлове? uphero - пробва ли нещо вече? Дай фийдбек, ако си пробвал!