S Stan_bg87 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 Събота в 15:50 #1 Здравейте продавам моят тикток профил с над 55 хиляди последователи. Профила е монетизиран на база гледания на клиповете. Също така профила получава ежеседмични оферти за реклами с печалба от 10 до 30 процента.
Здравейте продавам моят тикток профил с над 55 хиляди последователи. Профила е монетизиран на база гледания на клиповете. Също така профила получава ежеседмични оферти за реклами с печалба от 10 до 30 процента.
S Stan_bg87 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 Вчера в 04:38 #3 Maradona каза: Може ли линк и цена? Поздрави Увеличете... TikTok - Make Your Day Цената е 15 стотинки на абонат. Реално ако сте сериозен може да обсъдим цената.
Maradona каза: Може ли линк и цена? Поздрави Увеличете... TikTok - Make Your Day Цената е 15 стотинки на абонат. Реално ако сте сериозен може да обсъдим цената.
monefff Well-Known Member Рейтинг - 100% 88 0 0 Вчера в 10:55 #4 Малко Офтопик. В България има ли монетизация, които да ти плащат на гледания на клиповете? Аз мислех, че е само за САЩ ?
Малко Офтопик. В България има ли монетизация, които да ти плащат на гледания на клиповете? Аз мислех, че е само за САЩ ?
S Stan_bg87 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 Вчера в 18:57 #5 Акаунта ми е направен в Англия и понеже съм си правил верификация с английският номер и затова имам монетизация monefff каза: Малко Офтопик. В България има ли монетизация, които да ти плащат на гледания на клиповете? Аз мислех, че е само за САЩ ? Увеличете...
Акаунта ми е направен в Англия и понеже съм си правил верификация с английският номер и затова имам монетизация monefff каза: Малко Офтопик. В България има ли монетизация, които да ти плащат на гледания на клиповете? Аз мислех, че е само за САЩ ? Увеличете...