Тихо да не събудим българите

От: Тихо да не събудим българите

@naix - така е, аз почвам да си мисля, че това е следствие от многото години мизерия и много хора вече я приемат за нещо нормално. Па и не си правят илюзии, че може да се оправи.

Докато при другите държави като стане нещо малко и веднага се набива на очи и хората скачат.

Помня преди години една приятелка, дето учи в Италия разправяше, че там правили стачка в училището, защото нямали тоалетна хартия :) Па тука браче ако има парно е някакво щастие, кой щи помисли да протестира за хартия :)

На много хора са им притъпени сетивата вече и гледат да не си дават зор, па то така не става.
 
От: Тихо да не събудим българите

Колкото и да ми е тъжно да го кажа, процесът на видиотяване, затъпяване и изкривяване на всички тия идеализирани (защото вече ги няма) от нас ценности започва от първи клас. Комбинирано с затварянето на детето между 4 стени и пред един екран, защото ни е страх да го пуснем да играе навън, по теорема (вече) водят до тази простотия в която живеем. И това повярвайте е контролиран процес - от 20 години не е имало читав министър на образованието, нито е имало министър, който да не "радикализира" и "обнови" образователната ни система. Така не се прави. Не може да бърника през 1 година в система, която дава резултат след 15 или 20 години. И плодовете си ги берем. Преди се знаеше за казармата - влизат различно умни, излизат еднакво тъпи. Сега в пълна сила важи за училището. Тепърва имат да излизат "чудеса" от там.... още нищо не сме видели.
 
От: Тихо да не събудим българите

защото ни е страх да го пуснем да играе навън
Това ме подсети,че ми прави впечатление,че по обикновените квартални улици не виждам запъхтяни деца,увлекли се в традиционните физически игри,съпътсвани с ожулени колена и детски побоища,тъй характерни за моето детство,а съм роден през 1982 година(не през 1928....).Лично аз съм си чупил 3 пъти ръцете и един път десния крак:),но това не ми е попречило да порастна горила 191 см(дори бих казал,че значително ми е помогнало) със сравнително добра обща култура и задоволително самочувствие,което ми позволява да бъда напълно конкурентноспособен на моето поколение.
По тази причина,имам неприятното чувство,че същинската тежест на уродливия ни преход към ПИ ще усетят нашите деца.Искрено се надявам да излезна грешен пророк,но всички предпоставки клонят към този извод....
 
Последно редактирано от модератор:
От: Тихо да не събудим българите

то си пише, че всички статии в този блог са художествена измислица, но пък от друга страна добре е написано. чудесна сатира за свободното време, българите най-обичат да си чешат езиците по наболелите теми.
 
От: Тихо да не събудим българите

Blinky,какво едитна?А аз те гласих за презиент в една от предишните теми..:)
 
От: Тихо да не събудим българите

В БГ масов протест ще си остане този от края на 1989-1990 година. На протестите от последните години у нас се съберат 100-200 човека и нищо не се случва. Ето днес без да е приключила проверката за картел при горивата от Комисията за закита на конкуренцията казват, че няма картелно споразумение.


И във Facebook има страница със 7 фена:
http://www.facebook.com/mobileprote...-Тихо-да-не-събудим-българите/171718679556312
 
От: Тихо да не събудим българите

хахаха генералният проблем е че по света народът е тъп, а политиците умни, до като у нас е обратното - ние всички сме умни, а политиците са ни тъпи :D

Това е подобно на лафа - американеца: "дай ми идея и аз ще направя пари от нея", българинът: "ти акъл ми не давай, пари ми дай" ахахахах :D
 
От: Тихо да не събудим българите

Blinky,какво едитна?А аз те гласих за презиент в една от предишните теми..:)
Уважавам. Не беше затвотил скобите при цитат, или си изтрил едната. :)

Никога не пипам по на хората мненията, даже да е брутал хранилка за мен. :)

А ако по темата трябва да кажа нещо - важното е да ни е добре, ама то не ни е никак, и маликите си го знаят. :)
 
От: Тихо да не събудим българите

В БГ масов протест ще си остане този от края на 1989-1990 година. На протестите от последните години у нас се съберат 100-200 човека и нищо не се случва. Ето днес без да е приключила проверката за картел при горивата от Комисията за закита на конкуренцията казват, че няма картелно споразумение

Че как ще кажат, че има картел или монопол нали "генерала ще им прати СМС". Трайчо нали щеше да изгори тогава. Ако сме бяла държава може...

С тези протести за горивата какво стана, в началото много хора после организаторите и още 5 човека на кръст(после що сме били зле). По новините даваха некав репортаж от сорта "Днес се проведе поредният протест срещу цените на горивата, в резултат на което цената им се увеличи с 10%". :lol: Kак исках да стене бензина 5лв. не е истина...даже 10лв. да им го сложат на мишоците.

Иначе в Булгаристан има "масови" протести всеки ден, сядат хората на маса, наливат ракия, пускат "добро утро пиянице" и псуват.:lol:
 
Последно редактирано:
От: Тихо да не събудим българите

Присмял се хърбел на щърбел ... не се вижат че са на ръба да фалират, тръгнали плакати да издигат. Поне постоянно ни влизат доста пари от емигрантите :)
 
От: Тихо да не събудим българите

Това, че гърците ни мразят е мит. :) Аз даже преди да разбера, че новината е измислена се шокирах, защото не съм очаквал такова нещо.
 
От: Тихо да не събудим българите

Това, че гърците ни мразят е мит. :) Аз даже преди да разбера, че новината е измислена се шокирах, защото не съм очаквал такова нещо.

ъм,те не ни мразят само се базикат с нас : ааааа- жигула ,лада :)
 
От: Тихо да не събудим българите

ъм,те не ни мразят само се базикат с нас : ааааа- жигула ,лада :)

КАКТО Е ТРЪГНАЛО НИЕ ЩЕ ИМ СЕ СМЕЕМ!!!
ЩЕ МИНАТ НА КАТЪРИ,НЕ ОТ ДРУГО ,А ОТ МЪРЗЕЛ И НАДМЕННОСТ

цитирам се,понеже ще позная
 
От: Тихо да не събудим българите

Преди 20 години бачках за малко в едно заведение (Леофорос сега Найклуб) при един грък който познавах от друго място и мога да ви кажа няколко неща за гърците.
Гърка може да ти е супер приятел до момента в който ти стане шеф тогава му става нещо и почва да се държи все едно не те познава и си му роб( на 10 ден го лових за гушата)
Гърците са много стиснати може да похарчат 1000 долара на вечер и да ти дадът 1 долар бакшиш. Когато им занесеш сметката няма такава цигания сметката обикаля цялата маса всеки си смята неговото до стотинка и накрая ти нариват един джоб дребни пари.
Гъркините са грозни и дебели и много надути - за времето което работих видях само една готина да танцува и то се оказа че е българка.

Страна супер песничка и много тематична в момента за маляките
Μίλα σιγά και μη φωνάζεις
είμαι κουτός και με τρομάζεις
δε θέλω κόσμο και φασαρία
αύριο μπαίνω στην ανεργία.
 
От: Тихо да не събудим българите

Код:
σε σας εκεί μακριά σας
 αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω
καρδιά είναι μαζί σας

[video=youtube;h3xZKZ52Ytk]http://www.youtube.com/watch?v=h3xZKZ52Ytk[/video]

Υγιές και
 
От: Тихо да не събудим българите

Гърците не ни мразят,но ние тях -да .И има защо - стиснато племе са и експлоататори.
 
От: Тихо да не събудим българите

Гърците не ни мразят те ни презират - още от малки им повтарят как те са измислили света и как са преки потомци на боговете и как всички са им длъжни
 
От: Тихо да не събудим българите

Защо се хабите да коментирате вече бивши държави и настоящи помийни ями.

Гръцките цигани и сръбските шумадийски свине изобщо не ги обсъждайте, те вече са на бунищeто на историята където много скоро ще се озоват арабския халифат на емира Саркози и незаконно изградения върху Български земи славянски кенеф наречен Русия.

Мангалите да продават каквото могат и бегом в родната Етиопия.

Гърците нямат никакви богове, всичките им митове и легенди са ОТКРАДНАТИ от местното население на балканите-Траките.

Траки на гръцки означава варварин. Траките са Българи местното население на Балканите.

Гърците нямат нищо общо с Европа те са Етиопски цигани от Еритрия от където са били изгонени заради педерастлък!!!

Her. IV-189 -the Greek dress called aegis has African origin

Her. IV –190 – the Greeks have common burial rituals with African nomads


Херодот [3] VI- 53,


"За гърците старите автори казват, че са дошли от Африка" .
"Гърците научиха персите как да правят секс с момчета"....

Страбон [4] VII- 7- 1

""Точната дата на пристигане на гърците е невъзможно да се определи, но според мен събитието е станало малко след прогонването на хиксите от Египет, някъде към 1550г. преди Христа. По това време разбира се траките имат писменост.""

При първото преселение на етиопци преди Чеврейския фараон да унищожи 14 фараонова династия в Египет на земите където е Крит стъпват черни цигани,това са днешните Гърци с къдрави коси. Именно това е първо преселение на не Арийска раса по нашите земи. Цвета на очите не е толкова важен,най-важния белег за притежание към черния ген е КЪДРАВАТА КОСИЧКА. (trade mark-Гришата Петела)
 
Последно редактирано:

Горе