На страницата нищо не пише,а със събмит формата им не мога да прикача файла.А как така със втория мейл ще мага да го прикача,а ми обясни защото нещо не ми е ясно?Пробвай с събмит формата им, единственото, което не може е да се прикачи файла. Но във втория мейл ще можеш. Провери дали пише нещо от страницата, от която си го свалил, както и на самата бланка. Направили са го егати глупавото. И не са го променяли от допста време. Преди, като се регвахме ние, нямаше такава содомия. Явно някой им е казал, че е хубаво да я имат. За какво, не им е обяснил. Имаше хора, които са го пращали и преди и се надявам да си спомнят. Успехи, ще помагаме много ясно.
Пиши им, че си готов с формата и, че искаш да им я прати, но ти трябва актуален мейл, на който да им я прикачиш. Освен ако мейла, от който ще ти върнат отговор не е за тази цел. Ще имаш възможност да разбереш след като се свържеш с тях. Може да им споменеш, че е направена аматьорки. Ако бях аз, щях да им го кажа.На страницата нищо не пише,а със събмит формата им не мога да прикача файла.А как така със втория мейл ще мага да го прикача,а ми обясни защото нещо не ми е ясно?
Еми пишеш им. Аз си ги храня от време на време, все пак трябва да знаят, че има какво да се подобрява. Спомням си един афилиейт мениджър ми писа, за да ми помогне. Аз му казах от какво имам нужда и той каза, че за момента няма правомощия и ресурс да го направи. Ставаше дума за некви сменишни линкове и уникални статии. И след като разменихме около 5 мейла всеки му казах, че ако не може да ми помогне, поне да ми помогне като не ми губи времето. И спяхме да си пишем. Та мисълта ми е, че и тия са за лашкане. Само да отучня, че храненето трябва да бъде на професиоанлно ниво с много аргоменти и недостатъци, които са изплували от тяхна страна и спирайки бизнеса и на двамата в резултат на което. Така те взиам на сериозно. Мейли като Fuck off, you stupid asshole не стават.
Пиши като получиш отговор. Както и не изключвай опцията за контакт формата, която имат за да се свърже с тях даден афилиейт.
Идиоти. Като казах, че са за хранилка, не се шегувах.
Еми сега поне всичко изглежда, че е добре.
Мога ли,да се прехвърля от Option I към Option II или Option III ,и как става номера ако знаеш.Не използвай Google Translate
Значи, че ще ти плащат като "Option II - Percentage Program" или "Option III - Per Order Payout" - някъде трябва да пише точно как. От това не губиш, просто ще ти отчита реално нещата (ще ти плащат част от приходите, а не на клик). До сега изчислената ти печалба не беше реална.
Мога ли,да се прехвърля от Option I към Option II или Option III ,и как става номера ако знаеш.
А дали изобщо има вариант да ми платят нещо от тези пари които съм заработил да сега по Option I,които са $128.92