Не знам дали е нормален VPS, ама това е голяма минавка според мен. Ок, менидж, менидж, но тези ограничения нещо не са Ок. Но пич, ще ти кажа две неща:
1. Големите фирми последно време все по-трудно предлагат качеството, които искат повечето.
2. Платил си за менидж VPS, което означава някаква кът виртуална машина и поддръжката от човек.
Но в заключени винаги съм се чудел на този скоро от 36 лева на месец на 96 на месец при тази компания. Нищо междинно. Хората си следят кой е най най в бранша, после взимат нещо, ъпдейтват ги, мотат ги и какво от това...Това, че 80% ползват големите брандове не означава, че са най-доброто решение. Може би имат най-голям обем реклама, защото така уж е логично. НО и да си го кажем, 80% от хората имат сайтове, които никога не стигнат повече от 1000 на ден.
И ето ти логичното обяснение. Продължавайте да се влачите с големите, а като вземете на сериозно бизнеса си и той ви казва, че има нужда от адекватно решение, па вземете си потърсете някой читав.
Айде успехи и не се сърди, но когато си взимаш нещо такова се прави проучване. Не съм чул някой да е мега доволен точно от VPS-ите на тази компания.