Тоя е най-големия боклук. Дано се пържи в ада дето остави България на тия след него, без дори да се опита да направи нещо.
Интересното е че един явен гербаджия плюва по ментора на Боко Тиквата.
Сори, моя грешка.
За реда бях останал с впечатление че е от герб, ама съм се заблудил.
Относно Тато, гледал съм му интервюто. Реално неговите си хора го предават и разграбват държавата. Като цяло е бил добър политик, с добри идеи.
Сега сме на базата дай ми домат,на ти една хартийка с която можеш да си купиш половин доматна базата на дай ми домат, на ти обувка..
Уни, нищо лично братле, не се познаваме, но ако наистина мислиш, че този неграмотен човечец, който са му писали речите с тройно по-голям шрифт, за да може да ги чете, е работил в интерес на държавата, то жестоко се лъжеш.. това, което са направили е било обречено на провал - мама Русия блъска долари в България, строят се икономически неизгодни предприятия и се търгува в рамките на СИВ, на базата на дай ми домат, на ти обувка..
Уни, нищо лично братле, не се познаваме, но ако наистина мислиш, че този неграмотен човечец, който са му писали речите с тройно по-голям шрифт, за да може да ги чете, е работил в интерес на държавата, то жестоко се лъжеш.. това, което са направили е било обречено на провал - мама Русия блъска долари в България, строят се икономически неизгодни предприятия и се търгува в рамките на СИВ, на базата на дай ми домат, на ти обувка..
50% от количеството Германий в света се добива в България,но го изнася Дънди на цена 1,9 млн.$ за тон.Затова ли бастисаха Химко, дето държеше 7% от световния пазар?
24 години след СИВ вече и домати внасяме...
Поне нещо да изнасяхме, освен суровини.
Затова ли бастисаха Химко, дето държеше 7% от световния пазар?
Химко е държал по малък процент, но е почнал да го губи още в началото на 80-те - Русия като спира субсидиите и другите облагай. А до 89 и първите няколко години на 90-те масирано е източван, а и цените се променят и за капак вече няма субсидии всичко неефективно няма кой да го подържа и логичното се случи.Затова ли бастисаха Химко, дето държеше 7% от световния пазар?