Имам един скалъпен и позарязан сайт за добавяне на сайтове, статийки и тн и гледам днес мозилата пищи та реве, че сайта е яко преебан и ако вляза в него не ми мърда ебола, птичи грип или най-малкото ще ми изгорят картофелите у фурната..
Та чеквам за кво иде реч, всички уеб антивируси казват ОК, аз чеквам контента и е ОК, 100% сейф, няма нищо, нищичко нередно, камо ли вирус, крадец на пароли, портфейли и прочие
Регвам го в wt само за да видя що така са го порязали (защото установявам, че и мозилата и др разни там измислени тулове базират инфото си на шибаният бот) и кво да видя - в сИкуритито "сайта съдържа вирус, но не можахме да установим кой къде и как" обаче за сметка на това много набързо го блекнахме и всичкото индекс в най-голямата ни и прекрасна търсачка за чийто, с гордост отбелязахме като "този сайт може да навреди на компютърът ви", разбира се само и единствено с идеята да защитим нашите родни убавки юзери!
Е убаво, аз отдавна не съм бучал, ще ми бъде особено приятно да позабуча срещу десетките гошови измами.. но първо да се допитам до патило - 1во - възможно ли е блека да е на основание репорти/доклади (от некой куц пендел) или е 100% базиран на тяхната свръх машина, засичаща всякакви буби и костенурки, макар и те самите да не знаят дали е буба, костенурка или просто калинка. И 2ро - само аз ли не виждам нищо, ама нищичко нередно в този сайт?
Та чеквам за кво иде реч, всички уеб антивируси казват ОК, аз чеквам контента и е ОК, 100% сейф, няма нищо, нищичко нередно, камо ли вирус, крадец на пароли, портфейли и прочие
Регвам го в wt само за да видя що така са го порязали (защото установявам, че и мозилата и др разни там измислени тулове базират инфото си на шибаният бот) и кво да видя - в сИкуритито "сайта съдържа вирус, но не можахме да установим кой къде и как" обаче за сметка на това много набързо го блекнахме и всичкото индекс в най-голямата ни и прекрасна търсачка за чийто, с гордост отбелязахме като "този сайт може да навреди на компютърът ви", разбира се само и единствено с идеята да защитим нашите родни убавки юзери!
Код:
сайт (не е интересен вече)
Последно редактирано: