Tsanko каза:А може ли да го видим ? Кой хостинг използваш и иска ли се много bandwidth за един тракер?
Tyno каза:Hello sir/miss,
Tracker sites are allowed as long as it's legal under dutch law. Seeders
are not allowed.
Please contact [email protected] in case of copyright infringements.
> [[email protected] - Sat Apr 14 08:39:27 2007]:
>
> Your hosting support for torrent trackers ????
Kind regards,
Marcel Vonk
LeaseWeb - Orders
Ето какво ми върнаха от http://www.leaseweb.com/ неможах да разбера какво искат да кажат с това за сейдерите......
Аз пък много обичам хората които в първия си пост обиждат и обвиняват някой. Аз лично в energy-torrent com не виждам НИКАКЪВ дизаин. Предполагат че ако дадем един такъв скрипт на Деян той ще направи много ама много по-добър торентbonbon каза:Когато този НЕЩАСТНИК Tyno пусне тракера, аз ще стана космонавт.
Иначе ето тук energy-torrent com е тракера, който гореспоменатия НЕЩАСТНИК се опитва да открадне и пусне на неговата машина.
Почти е успял с ehergytorrent, ама почти
Проста работа ама не е за прости хора :lol:
bonbon каза:Когато този НЕЩАСТНИК Tyno пусне тракера, аз ще стана космонавт.
Иначе ето тук energy-torrent com е тракера, който гореспоменатия НЕЩАСТНИК се опитва да открадне и пусне на неговата машина.
Почти е успял с ehergytorrent, ама почти
Проста работа ама не е за прости хора :lol:
Бая открития съм чел из форумите, ама това наистина е върха.Станимир каза:аз си мисля , че бонбон е Tyno
bonbon каза:Бая открития съм чел из форумите, ама това наистина е върха.Станимир каза:аз си мисля , че бонбон е Tyno
Що се отнася до дизайна, и на мен не ми харесва, но толкова мога- толкова правя.
Отностно обидите, да ме прощават всички НЕЩАСТНИЦИ, ако съм ги обидил, сравнявайки ги с tyno.