Траат ми малко паричкии :d

От: Траат ми малко паричкии :d

Дай определение за "малко паричкии"и кажи какво точно може да правиш.

10 дена търсих copy/paster в дигитал пойнт и се обръщах главно към хора, които имаха подобни теми. Само че на повечето рекацията беше "аа не не тва не го искам" или пък "не не много малко пари"... Така че бъди по конкретен и може да ти измисля нещо. В момента търся работна ръка така че ако правиш сайтове дай портфолио, ако пишеш статии дай пробни статии, ако превеждаш дай преводи, ако правиш логота покажи направени такива. Защо карате работодателите да ви вадят думите от устата с ченгел?

P.S. Бих ти купил сайта в подписа например :)
 
Последно редактирано:
От: Траат ми малко паричкии :d

За да не се залъгваме by default, да скачаме и викаме чик-чирик и всуе да се пениме, то такава рекация не е имало от времето на Amonia Avenue, камо ли от преобладаващата сбирщина в DP. Десетина професионалиста, сульо, пульо и аз, дет се вика... От DP в момента се изкарват пари колкото от български форум тип "Предприемач" (too old for rock'n'roll, too young to die), т.е. там нещата си задремват до the point of know return..., респективно не е добър пример.
 
От: Траат ми малко паричкии :d

strana - не е точно така че се изкарват малко от DP .зависи какво умееш .примерно правят се добри парички с рекламни видеота (аз правя такива)..ако е само копи и пейст естествено че това не е кои знае каква работа и се води - евтин труд.
 

Горе