redrum
Well-Known Member
От: Трагедията в Норвегия
Не знам какво става в Норвегия, но определено нещата не са такива каквито ги пише в dnes.bg Профилът на убиеца е странен = християнин, но пък масон, нацист, но пък симпатизирал на Израел, анти-мюсюлманин, но пък и антирасист. Че дори пишеше, че бил и про-гей настроен. От друга страна пък расист тръгнал на кръстоносен поход срещу исляма, но не нападнал някой имигрантски лагер, а избил норвежци. Да не говорим за това как е промъкнал огромно количество експлозив, за изработката на което казват, че е закупил 6 т аномиева селитра, в строгоохранявана зона.
Плюс това действията на полицията са меко казано смущаващи:
Не знам какво става в Норвегия, но определено нещата не са такива каквито ги пише в dnes.bg Профилът на убиеца е странен = християнин, но пък масон, нацист, но пък симпатизирал на Израел, анти-мюсюлманин, но пък и антирасист. Че дори пишеше, че бил и про-гей настроен. От друга страна пък расист тръгнал на кръстоносен поход срещу исляма, но не нападнал някой имигрантски лагер, а избил норвежци. Да не говорим за това как е промъкнал огромно количество експлозив, за изработката на което казват, че е закупил 6 т аномиева селитра, в строгоохранявана зона.
Плюс това действията на полицията са меко казано смущаващи:
С една дума лодката била малка и всички решили да изчакат, докато въоръжения до зъби психопат вилнее на острова, за да може да отидат до там. Ми да бяха отишли половината полицаи.На екипа са били необходими 30 минути, за да се придвижи до острова с автомобил, тъй като полицейският хеликоптер не бил готов за полет.
При пристигането полицаите се опитали да пресекат канала между сушата и острова с лодка, която не била достатъчно голяма, за да побере всички членове на екипа заедно със снаряжението им.
Това наложило допълнително забавяне, докато бъде намерен по-голям катер.