Здравейте . От скоро съм в бизнеса ( афилейт ) . Направих си блог , дори два . Направих си и регистрация в cashburns . До тук добре върви , но немога да се справя с трафика . Немога да разбера как да си сложа блогчето в търсачки като google и т.н. Избрах си нишата на "bodybuilding" . А и още нещо до колкото разбрах от всичкото четене през последните дни във форума Ви : най - добрата реклама на сайт/блог е в форум за определната тема , но нещо не ми се връзва , чрез спам да привличаш хора . Основния ми въпрос е как да привлека клиентела (потребители,посетители..) в моя блог ?
Благодаря предварително за точните и изчерпателни отговори
П.С. Извинявам се , ако тази тема е има другаде . Явно съм я пропуснал или не съм стигнал до нея .
( Ще бъда безкрайно благодарен , ако някои си даде скайпа , за да мога да разговарям с него на тема "афилейт бизнес" )
Благодаря предварително за точните и изчерпателни отговори
П.С. Извинявам се , ако тази тема е има другаде . Явно съм я пропуснал или не съм стигнал до нея .
( Ще бъда безкрайно благодарен , ако някои си даде скайпа , за да мога да разговарям с него на тема "афилейт бизнес" )