60.00лв. е моята оферта.
Става за ясновидки и гадателки, хороскопи
не съм чувал за бае кодове на банки, виж за баене и баба знае, предложи го на алена
Виж сега с банките не става, малко са и не вървят на добре :lol: , обаче гадатели, магове и тем подобни под път и над път, направи го каталог за магове и гадатели и ще има голямо бъдеще, така поне ми показва топката
стига спам, успех с продажбата, намисли си цена и дръж на нея
Колко е стъпката давам 61лв
До кога е търга или трява да му бая и да гледам на кристална топка
Наддавам се самичък 62лв
Домейна е бил собственост в недалечното минало 2002-2005 на Българска Асоциация Електроника след което домейна е свободен няколко години и от 2010 е на Българска Асоциация за Евроинтеграция.
Така, че домейна е с приблизително 10 годишна история с прекъсване де, така че според мен си заслужава цената, ако беше com или net до сега да беше лапнат дори за 5-6 цифрена сума, все пак 3 букви.
На мен не ми е нужен точно в този си ред на подреждане на буквите, може би ако се разместят малко, но някоя асоциация може да се заинтересува.
Успех в продажбата!
Това въобще не е вярно, смислени 3 буквени домейни дори и BG са кът и не е лесно да се намерят, не твърдя за този специално, че е нещо уникално.Отново сравнението с com или net е неадекватно. BG домейни има свободни колкото искаш, трибуквени не правят изключение.
Без да се майтапя домейна трябва да (и един ден ще) струва дори повече. Проблемът е, че ако не е защитен с търговска марка може лесно да ти го вземат. Например на Българска Асоциация Електроника може да им хрумне, че си го искат и ще ти го вземат като стай та гледай.