1234567890123456789012345
New Member
Привет, интересува ме как мога да изтрия профила си тук изцяло? Не просто да го деактивирам, а да изтрия или анонимизирам всяквка информация споделена от мен, спрямо ГДПР регулациите.
Може, искаш да си изтриеш профила с всичко към него? И това защо? Ако е така, ще съдействаме, разбира се.Привет, интересува ме как мога да изтрия профила си тук изцяло? Не просто да го деактивирам, а да изтрия или анонимизирам всяквка информация споделена от мен, спрямо ГДПР регулациите.
Собственоръчно си изтрих над 250 поста - пост по пост. Що за мързел, достопочтена кралска особо!Добре, кралска машино. Имаш 23 поста. Толкоз ли е трудно да минеш и да ги изтриеш? Сигурно ще ти ги изтрият, све пак е по закон. Ама туй не пречи да простее #23.
То постовете лесно, ами айпито, геолокацията, триангулацията, мак адреса, отговора на интимния секюрити въпрос, бисквитките и браузърната история какво ще ги правим?
Чии?То постовете лесно, ами айпито, геолокацията, триангулацията, мак адреса, отговора на интимния секюрити въпрос, бисквитките и браузърната история какво ще ги правим?
Внимавай да не те удари вратата на излизане ....Привет, интересува ме как мога да изтрия профила си тук изцяло? Не просто да го деактивирам, а да изтрия или анонимизирам всяквка информация споделена от мен, спрямо ГДПР регулациите.