Jetrey Active Member Рейтинг - 100% 5 0 0 10 Март 2024 #3 TaloV каза: Давам 150 лв. Увеличете... Нямаш шанс.
Jetrey Active Member Рейтинг - 100% 5 0 0 11 Март 2024 #5 Milena4372p каза: Здравейте, налична ли е групата Увеличете... Да
B babun New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 12 Март 2024 #6 Интересно ми по е възраст на аудиторията имате ли някаква разбивка. И отделно механизмът на заплащането - как бихме си гарантираме взаимна коректност?
Интересно ми по е възраст на аудиторията имате ли някаква разбивка. И отделно механизмът на заплащането - как бихме си гарантираме взаимна коректност?
Jetrey Active Member Рейтинг - 100% 5 0 0 12 Март 2024 #7 babun каза: Интересно ми по е възраст на аудиторията имате ли някаква разбивка. И отделно механизмът на заплащането - как бихме си гарантираме взаимна коректност? Увеличете... Еднакво за всички възрасти. Пишете ми на лс.
babun каза: Интересно ми по е възраст на аудиторията имате ли някаква разбивка. И отделно механизмът на заплащането - как бихме си гарантираме взаимна коректност? Увеличете... Еднакво за всички възрасти. Пишете ми на лс.