EliaCapaccio
Well-Known Member
Трол тема-булшит, за коша.
Последно редактирано:
Не знам кой би предложил ей така 40 бона на заем, на всичкото отгоре на човек, който не познава. Определено е с цел някаква изгода, но вече каква то там човека си знае. Аз освен да ми предлага някоя известна банка пари на заем, не бих се връзвал. То е ясно, че и банката има изгода, но поне е черно и на бяло.Как да се поставя на мястото на някой, който не познавам?
Може да е умствено болен човек с пари, който примерно, добре, може да не е умствено болен, но да го е ударила съвестта. Като онзи дядка - светецът Дядо Добри, който дари около 200,000 лв. - всичките си спестявания, само защото беше изнасилил младо момиче през 80-те години.
Може да е умствено болен човек с пари, който примерно, добре, може да не е умствено болен, но да го е ударила съвестта. Като онзи дядка - светецът Дядо Добри, който дари около 200,000 лв. - всичките си спестявания, само защото беше изнасилил младо момиче през 80-те години.
И на мен ми е интересно. Това според мен са пълни глупости. Кой знае в коя боза някъде е попадал. С това не се базикай @NEROMARE , това са гадости вече.Я покажи тази информация за изнасилването и момичето, ама да не пратиш сега вестник труд или блиц бг, ами прати някой сериозен източник, защото това ми намирисва на много голяма жълтинка. За първи път чувам това, никъде не фигурира тази информация, от къде си я чул / видял / прочел не знам..