BRAIN_PAIN
Well-Known Member
Здравейте,
Имам спешен проект за който ми трябват хора. Около 150 поръчки за PPT slideshow.
Всяка една поръчка се състои от 1 PPT, което вие създавате, като съдържанието (текст) се предоставя от мен, а дизайн и темплейт вие си намирате. Накрая добавяте линка на клиента като Source.
След това трябва да качите тази 1 презентация в 5 сайта и да ни дадете репорт с линковете. Това се прави за всяка поръчка.
Заплащането е $2 на поръчка, но до утре е срока за изпълнението на поръчката.
Пишете ми само ако сте сериозни и ви устройва работата и заплащането. До края на деня приемам оферти и кандидати. Утре вече ще е късно.
Още днес трябва да направите поне по 15-20 поръчки.
Може да ми пишете и на скайп: brain_pain__bg за по-бърза комуникация.
Познания по английски са препоръчителни, защото се работи на такъв език.
Имам спешен проект за който ми трябват хора. Около 150 поръчки за PPT slideshow.
Всяка една поръчка се състои от 1 PPT, което вие създавате, като съдържанието (текст) се предоставя от мен, а дизайн и темплейт вие си намирате. Накрая добавяте линка на клиента като Source.
След това трябва да качите тази 1 презентация в 5 сайта и да ни дадете репорт с линковете. Това се прави за всяка поръчка.
Заплащането е $2 на поръчка, но до утре е срока за изпълнението на поръчката.
Пишете ми само ако сте сериозни и ви устройва работата и заплащането. До края на деня приемам оферти и кандидати. Утре вече ще е късно.
Още днес трябва да направите поне по 15-20 поръчки.
Може да ми пишете и на скайп: brain_pain__bg за по-бърза комуникация.
Познания по английски са препоръчителни, защото се работи на такъв език.