Всичко е субективно. За един цената е висока, за друг - нормална. Всеки си представя качествено написана статия по различен начин. 2ма еднакви хора няма. Съответно аз може да смятам едно нещо за хубаво, а за друг то да е скучно. За мен и моя екип цената е смешна и изпълнението (ако се намери изпълнител) ще е също такова. Но то няма как да е и иначе. Времето е скъпо. Написването на една таква статия отнема да кажем 1 час. 300 думи според автора ще струват 3 лв. Е, кажете ми 24 лв на ден кой взима (8ч. Х 3 лв/ч.)? Изключвам неграмотните мангали. Такива са фактите според мен. Успех на автора!
Както сам казваш, всичко е субективно. Ако само това ще правиш, да, съгласна съм, че 24 лв не стигат никак. Но има и други варианти. И, моля те, не излизай с това клише, че понеже не е висока цената, изпълнението ще е смешно. Вероятно няма да се смееш, ако ти кажа, че съм професионална журналистка със сериозен стаж в печатни медии, както и квалифициран преподавател по английски и български, при това също с опит, а не само по дипломи. Интериорният дизайн пък ми е хоби, затова мога да си доработвам допълнително с писане по тия теми.
Направихте човека на нищо, а той просто си е пуснал тема, съвсем по правилата. Смешна била цената, ами ок, ама нужно ли е да занимавате всички ни с това. Да ви кажа ли кое е смешна цена, смешна цена са наглите предложения, които съм срещала тук, за цена от 0,50 лв на сто думи. И дори те не събраха толкова негативен вот, колкото тази тема! Май само аз бях тогава единствената възмутена.
Не се фокусирайте върху негативното, а търсете позитивното. Голямо клише, ама сори - вярно. Всеки си прави своята игра и не е нужно да се обяснява на когото и да било за каквото и да било, особено, като не го засяга. Като сте толкова айляк, че да водите безсмислени спорове, значи не ви трябват пари. Иначе щяхте да хвърлите усилия да ги изкарате, вместо тоя bullshit тука...
Извинявам се, ако съм засегнала някого.