Трябва да докарам трафик на 1 сайт

SS_BOY

Member
Набутах се да спечеля 1 проект като фрийленсър и сега трябва да докарам трафик на 1 сайт поно 100 посещения на ден обаче не ми се получава помагайте кажете някой трик моля ви :cry:
 
traffic.f3bg.org от тук ще си докараш яко трафик, но няма да е честно спрямо клиента защото хората няма да са реални, т.е. няма да разглеждат сайта!
 
Така като гледам въпреки че никаде не пише 100 посетителя на ден, може да напишеш артикали и да ги събмитнеш насам натам и предполагам че 10 добре написани ще генерират този трафик. Може и по форуми и т.н да пуснеш разни линкове...

Най лесно е да сложиш линкове на пододящо място в дадени сайтове които да се кликат.

Иначе се чудя за 100 долара как си се навил направо :shock: :!: :?:
 
Мерси за изчерпателните отговори ще продължавам да си развивам блоговете пък дай боже някой ден печалба че да има за хост и домейн :)
 
SS_BOY каза:
Мерси за изчерпателните отговори ще продължавам да си развивам блоговете пък дай боже някой ден печалба че да има за хост и домейн :)
Ами докъто не почнеш да продаваш от тези блогове не очаквай д аима за домейн и хост.. Примерно от форекс блога може да се печели много добрее...има перфкти affiliate програми за форекс. Същото е и с този за телефоните и скайпа.
 
Tsanko може ли да ми предложиш афилейт програми за форекс? А за скайпа,да така е, но според мен в българия едва ли някой би си купил телефон от моят блог...Но все пак започнах афилейт програмата на скайп пък ще видим до къде ще я докараме :)
 
мерси много сега ще го разгледам

Tsanko някакви идеи ще споделиш ли да напавя друг блог или в тоя направо да се пробвам :?
 
така сложих банери :) дано спечеля някой долар че вече 6 месеца нишу не съм зел от тоя адсенс :?
 
vitohol каза:
Така като гледам въпреки че никаде не пише 100 посетителя на ден, може да напишеш артикали и да ги събмитнеш насам натам и предполагам че 10 добре написани ще генерират този трафик.

Какво ще рече да събмитнеш на сам на там..??
 
Какво значи "да докарам трафик от 100 на ден?". Това хора, които се интересуват от съответната материя ли са или просто ти трябват формално да отчетеш 100 уникални посещения. Ако е второто... извинявай ама си е чисто хитруване.
 

Горе