Беджев Стил
Well-Known Member
Форумът се напълни с пропутински тролове. Мисля, че е време да сложим край на това тук. Вие как мислите?
абе я марш бе , махай се от форума безполезен си !Форумът се напълни с пропутински тролове. Мисля, че е време да сложим край на това тук. Вие как мислите?
ама ще крещиме колкото си искаме ти ли ще ми слагаш цедка на устата? Кой беше ти , че не се сещам... аааа да Ясен Беджев 74 набор... ум царува ум робува , ум патки пасе.Двама човека сте, а крещите като за 200 , по-скоро сте груз 200
Не е вярно, аз не съм путинофил или русофил, русофоб. Все ми е тая за Украйна и Русия.Двама човека сте, а крещите като за 200 , по-скоро сте груз 200
всякакъв вид бизнес и предприемачество пряко зависят от политиката! Жалко , че русенската принцеса Ясенка не го е разбрал досега.Нещо накърнява нежните ми чувства, значи то трябва да изчезне от моето полезренеие. Обичайното поведение на една малка, разглезена принцеса.
Нито една тема във форума не е задължителна за четене и коментиране. Дори мисля, че имаш опция да ограничиш разделите, които не желаеш да виждаш.
Политиката влияе пряко и директно на живота на всеки от нас. Който не желае да знае какво се случва и какво предстои, има пълната възможност да поддържа своето невежество.
Политиката винаги ще се коментира от хората - така е било по времето на Сократ, така ще бъде докато има човечество. Всичко останало са лево-либерастски напъни за цензура и нео-комунистическа диктатура.
Ако е програмист го разбирам..всякакъв вид бизнес и предприемачество пряко зависят от политиката! Жалко , че русенската принцеса Ясенка не го е разбрал досега.
не е.... шие на ишлеме разни парцалки и дава работа на русенките като им дава под минималната заплата. Далавераджия с ДДСАко е програмист го разбирам..
Фалшива новина ?Темата е за да се ограничат фалшиви новини и путински опорки от такива като Вас. Написал съм го още най-отгоре, за да го прочетете.
Темата е за да се ограничат фалшиви новини и путински опорки от такива като Вас. Написал съм го още най-отгоре, за да го прочетете.
абе фалшива била... то като тръгне слух иди обяснявай после , че нямаш сестра Можеш ли да докажеш , че не е фалшива?Фалшива новина ?
ти това за клевета ли го имаш? Клеветници сте вие от Доносническа БългарияВече почнахме да се клеветим
ако ги махнат ще се върнат нормалните и форум ще има.Ако ги махнат няма да има форум. Освен това е демокрация и можем да пишем каквото си искаме. Изключения правят някой закони, като накърняване на достойството. Крайно време е да се запознаеш какво е демокрация.
Тоест, темата е опит за налагане на цензура.Темата е за да се ограничат фалшиви новини и путински опорки от такива като Вас.
А защо не си намерите форум, в който харесват Украйна ?Няма как да стане, админите са със същите виждания.
Да, точно. Нормалните хора избягаха заради спамерите и ламеритеако ги махнат ще се върнат нормалните и форум ще има.