Значи е време админа да ни разкара. На мен ми е все тая.Да, точно. Нормалните хора избягаха заради спамерите и ламерите
ей ся ще дойде кулайса и ще ти обясни, спокойно.Да, точно. Нормалните хора избягаха заради спамерите и ламерите
Не, бро. Само Кулайса може да мисли самостоятелно. Блинки още се подмокря от фантазиите си за ''големите топки на шмъркача'' - негова изцепка от миналата година.Няма как да стане, админите са със същите виждания.
Тва сериозно ли? Кой нормален човек ще спре да участва в профилираните теми, понеже има теми, в които не желае да участва? Явно говорите за ненормални хора. Е, в този случай и вие сте достатъчни.Да, точно. Нормалните хора избягаха заради спамерите и ламерите
Като е добър що не живееш в АмерикаВ темата вече има от всички видове путинофили, явни, прикрити, "аз не съм путинофол" ама запада е лош
Ей това трябва да се сложи в хедъра на форума. Голям червен текст и да няма подобни теми повече.А защо не си намерите форум, в който харесват Украйна ?
Предлагам да сложим Слава на Украйна и да останете 10 човека да си пишете всеки ден колко хубаво е всичко. Всеки който не е съгласен да бъде изгонен. Според мен форума ще е супер.Ей това трябва да се сложи в хедъра на форума. Голям червен текст и да няма подобни теми повече.
Това е много вярно, ти сам го усети даже.Бях се засилил да цъкам "Да" с аргумента че пречи на форумната икономика - народът много се вживя и вече никой не ще да прави бизнес с "отсрещния лагер".
100%-тов фашист.Темата е за да се ограничат фалшиви новини и путински опорки от такива като Вас. Написал съм го още най-отгоре, за да го прочетете.
да, помник как спамеше наредАз съм тука от 2014-та. От тогава периодично виждам некви жалки вопли за забрана на политиката във форума. Това е не само дебилно (главата в пясъка не е критерий за интелигентност), но и неефективно.
Сменете заглавието на темата на: "искате ли да се спами по политически въпроси във всички раздели на форума?" - щото точно това ще се получи.
Това е много вярно, ти сам го усети даже.
Те бяха забранени, преди усрайна да стане приоритет №1 на западния свят. Приоритети, батко.По-точно да се забранят фашистки символи като на sky
Че можеш ли да го забравиш, след като от тогава не съм спирала да го правя?да, помник как спамеше наред
значи призбаваш , че си от ненормалните щом още си тук, айде последвай нормалнитеДа, точно. Нормалните хора избягаха заради спамерите и ламерите
Темите са едно, троловете друго. Ако имаш любима тема във форума и тя е популярна, все ще има и тролове и в нея. Тролването явно е неизменна характеристика на всеки форум.Форумът се напълни с пропутински тролове. Мисля, че е време да сложим край на това тук. Вие как мислите?
Аз разбира се съм против цензурата, освен ако не става въпрос за някакви крайности - обиди, спам и въобще груби излизания от самата тема.Темата е за да се ограничат фалшиви новини и путински опорки от такива като Вас.