Ivaylo.Georgiev
Active Member
Планирам да предложим в магазина закупуване на стоки на изплащане, тъй като често взе да се случва да ме питат, а и естеството на продуктите го предполага. Прочетох, че повечето онлайн магазини, а и не само работят с TBI, Париба и Unicredit. Свързах се TBi по телефона и ми разясниха, че трябва да им изпратя копие от ТР, актуална фирмена банкова сметка, попълнена анкета, л.к. на управителя и всички, които ще оперират със системата им :!:, фирмен подпис и печат. Когато продавам, всичко било за сметка на клиента и мен по никакъв начин това не ме ощетявало - без такси и комисионни.
Та, понеже никога не съм си имал работа с такива институции (и не искам и да имам) и някак си така да изпращам толкова лична информация при положение, че дори не съм видял и договор... До колкото знам тия фирми не са с особено чиста репутация. Та трябва ли да ме притеснява нещо, към друга фирма ли да се насоча, какво ще ме посъветвате?
Та, понеже никога не съм си имал работа с такива институции (и не искам и да имам) и някак си така да изпращам толкова лична информация при положение, че дори не съм видял и договор... До колкото знам тия фирми не са с особено чиста репутация. Та трябва ли да ме притеснява нещо, към друга фирма ли да се насоча, какво ще ме посъветвате?