От: Трябва ли ни собствен сайт за да печелиме от интернет
Здравейте отново!
Пиша тук, за да не създавам нова тема - струва ми се уместна за това, което ще питам.
Размислих и възнамерявам да се пробвам с някоя от афилиейт програмите, които са популярни сред потребителите на форума. Трябва да призная, че когато се регистрирах тук, не вдявах нищо.
През последните 1-2 месеца ми хрумват идеи за разни неща, които обаче не знам дали някой някъде по света е реализирал и дали печели пари. Мисля вече да се пробвам с нещо по-реално.
Доколкото разбрах, Вие пишете статии в блогове, чиято тематика е свързана с продуктите, които се търгуват чрез съотв. афф. програми. Може ли да ми препоръчате статия от форума, която е за начинаещи - т.е. след като взех решението, кое е първото нещо, с което да започна?
Предполагам трябва да разгледам какви продукти се предлагат от програмите, както и вече налични блогове, след което да избера конкретна програма и да се ориентирам какво ще пише в блога ми. А след това да регистрирам домейн, инсталирам примерно WordPress и да се захвана за работа?
Та питам за статия, която ще ми послужи като отправна точка. Пробвах да разгледам Про Блогинг и Пари от интернет, но като видях колко много теми има, реших че ще е по-ефективно Вие да ми препоръчате. Иначе не спирам да чета, но информацията е много и няма как да обходя всичко
Благодаря!