Абе не разбираме ние нищо. Сега ще бъде 24.05, след 10 години менкат на Съединението след още 10 на 10.10, след още 10 минавам направо на дентя на европа. какви са тея назионални самосъзнание и дрън-дрън ала-бала. Там всички в едно с африканците, пакитата и азиатците мултинационална чорба ...Кирил и Методи не бяха ли македонци?
Според мен Съединението трябва да е национален празник.
Откъде духа вятъра?Преди да върнем 9-ти септември за национален празник, не виждам смисъл да коментираме останалите.
Все пак светлата дата е двоен празник, понеже тогава се слага край и на монархизма, и на фашизма в България. Властта се връща в ръцете на народа и се слага началото на 45 години благоденствие!
Откъде духа вятъра?
Хм, абе да ти кажа тези, които ти плащат не съм сигурен че осъзнават в каква дупка-капан се намираш. Ммм да непреекспонирам, но за какво ти плащат? За бездействие, за слабо действие?
Според мен си малко плосък, и каквото си написал и си се опитал да го прикриеш зад няакакъв вид "шега" е точно с каквото се "занимаваш".Ако имаш затруднения с реализацията, може да се пробваш в Индия:
Братле, този да кажем народ ми се струва, че вече е отвъд апатията и е към разпад. Апатия към разпад. Остави настрана къв си, що си. Една държава е държава заради хората в тази държава. Аз мисля така, ти какво мислиш?Еми виж че аз съм си намерил работодатели да ми плащат, ама ти "работиш" за без пари у форума, та Индията е вариант Само трябва да си над средния за Индия ръст и сравнително беличък и възможностите ще завалят.
Абе май разбираме поне по туй-унуй, но има много страх. Обърканост, страх.Абе не разбираме ние нищо. Сега ще бъде 24.05, след 10 години менкат на Съединението след още 10 на 10.10, след още 10 минавам направо на дентя на европа. какви са тея назионални самосъзнание и дрън-дрън ала-бала. Там всички в едно с африканците, пакитата и азиатците мултинационална чорба ...
Страх от?Абе май разбираме поне по туй-унуй, но има много страх. Обърканост, страх.
Мисля, че от всичко. От всичко по нещо. От всички страхове по нещо.Страх от?