Вчера си говорих с един човек. Той говори за джендъризма.тази тема ще се превърне в СТЕНАТА НА СРАМА след като се видят колко хора са против България!
мдааа ето я стената на срамаВчера си говорих с един човек. Той говори за джендъризма.
Аз му казах, че според мен не темата за джендъризма е на дневен ред.
А тази- тази за трети март.
Точно тази.
Не за 3-ти март и 24-ти май.
А за 3-ти март.
Преди да напишеш това, което куотнах не се бях замислил наистина, че може да е стена на срама.
Но да- възможно е.
Но какъв срам? Хората вече нямат кумува срама, ти за срам...
И да-в тази конкретна тема е трудно да се шикалкави.
Не е лесно да бъде размита.
Може да бъде изтрита.
И всяко действие или бездействие е лесно разпознаваемо.
Ама правят импресии а се въртят банери...Само като прочетох заглавието на темата и предположих кой тъпак я е пуснал.
Този форум всеки ден става все по-голям бълвоч, и такива безмозъчни индивиди биват окуражавани да си развяват косматите задници тук, защото правят "активност" с пръдните си.
ще стане в някой друг твой живот... тъпакБраво на правителството! 24 май ще стане национален празник! Честито на всички истински българи! И нека русофилският хейт да започне СЕГА
Разсъждавай така....няма с какво друго да блесне. Не разполага и с познания, с които да даде мозък и какво да роди...НА ти тема.Само като прочетох заглавието на темата и предположих кой тъпак я е пуснал.
Този форум всеки ден става все по-голям бълвоч, и такива безмозъчни индивиди биват окуражавани да си развяват косматите задници тук, защото правят "активност" с пръдните си.
Няма начин. https://bg.wikipedia.org/wiki/Ден_на_Освобождението_на_България_от_османско_иготази тема ще се превърне в СТЕНАТА НА СРАМА след като се видят колко хора са против България!
Ти като 90-то поколение софиянец - жълтопаветник, какво против имаш празника, наложен от СДС във Великото народно събрание 91-ва година???Браво на правителството! 24 май ще стане национален празник! Честито на всички истински българи! И нека русофилският хейт да започне СЕГА
тук са,мо чревоугодници имаАз съм и за двата празника. Колкото повече почивки, толкова по-добре. И без това всеки на празниците сяда, пие и яде. Поводът в повечето случаи е добре да го има, но не и задължителен.
Бързо реагираш! Не съм жълтопаветник, обърка ме.Ти като 90-то поколение софиянец - жълтопаветник, какво против имаш празника, наложен от СДС във Великото народно събрание 91-ва година???
Понеже по тва време си мазал памперса с отпадните продукти на бебешките пюрета, да те светна, че СДС са малцинство тогава, но успяват да се наложат за 3-ти март над комунистите. Последно какви сте?
Отговарям директно - безмозъчни ветропоказатели.
Никой не иска да се избира между два от най-българските празници. Но, докато единият засяга по-скоро образованието, то другият е символ на държавността. Тоест, с разпада на държавата, дай да махнем и символите, се получава.Аз съм и за двата празника. Колкото повече почивки, толкова по-добре. И без това всеки на празниците сяда, пие и яде. Поводът в повечето случаи е добре да го има, но не и задължителен.
Ти се пишеше демократ, гласувал и за сдс, когато бранеше тиквун. Помним, Теди, помним.Бързо реагираш! Не съм жълтопаветник, обърка ме.
Знам, но съм против отпадането на някой от тях.Никой не иска да се избира между два от най-българските празници. Но, докато единият засяга по-скоро образованието, то другият е символ на държавността. Тоест, с разпада на държавата, дай да махнем и символите, се получава.
Колкото до празниците, на българина не му трябва повод да седне на маса. Спокойно си маха главата и в делничен ден, а на другия ден отива пиян на работа или изобщо не отива.
Епа, намират си. Миналата седмица (делничен ден) виках полиция на едни веселяци над нас, дето се бяха заблудили, че ще ми дънят чалга цяла нощ. Курбан си правил човека. Курбан! Тва па що за простотия е?И грешиш, трябва му повод.
Няма да отпаднат, но един ще трябва да е националния празник на страната.съм против отпадането на някой от тях