$INeed$
Well-Known Member
Няма. Но изчакай и Крумов да пусне онова за американците.Пак не разбрах това какво общо имаше с темата?
Няма. Но изчакай и Крумов да пусне онова за американците.Пак не разбрах това какво общо имаше с темата?
... и Ала Пугачова.Супер си беше. По-това време още бяхме ваканция и седяхме на село. На една голяма поляна цялото село се събираше. Агнета, курбан чорба, духова музика, хора и ръченици.
Добре се включваш 1 месец по-късноНяма. Но изчакай и Крумов да пусне онова за американците.
Още един луд.Всяко време си има своите плюсове минуси.
С гордост и радост пиша, че се заклех под бойното знаме на НРБ
Дадох клетва да я защитавам от враговете й,
а сега враговете са недо.бани джендъри и европидали.
Слава на България и Русия нейния освободител.
Всъшност май ще ни освободи от европейския капитализъм.
Виждайки публиката да става на крака още при първите строфи от песента ме подсеща да попитам наште евророби стоят ли мирно на 2ри Юни в 12:00?Ся нямаме една бомбичка да пръцнем пред народното събрание за цвят,
а Путин направи ремикс на:
"Священная война "
Какви готини неделни тролове сте се събрали, няма ли да си почивате малко?Ся нямаме една бомбичка да пръцнем пред народното събрание за цвят,
а Путин направи ремикс на:
"Священная война "
тоя гейцървул вчера щях да го ошамаря в градинката на НДК . Не ми станаха снимките избяга много бързо. Целуваше се с друг на една пейка пред децата.И като сме почнали с извращенията, да пусна едно и аз:
не е, него го видях и го подгоних
Този май е хетеро, брат, нещо друго си видял.
Този май е хетеро, брат, нещо друго си видял.
Ей туй момче, ще вземе да излезе че имало и чувство за хумор. Хаха. За теб говоря, скъпиТва че те е отрязал не е сигурен признак че е хетеро.
Ужас, само болни хора неделя. Ама нормалните изкарват деня с други, социопатите - ето какво правят.
Е хайде кажи ни Путин колко ти плаща де, стига мълча!