Трябва ми информация за един сайт..

cecipenev

New Member
Става дума за aha.bg , на собственика или някакъв телефон на който ще ми вдигне някой компетентен, че май ще се стига до съд.

Предварително благодаря.
 
Ем..долу има Contact us.Може да им пишеш за какво става на въпрос и щом казваш че ще се стига до съд със сигурност ще те свържат със шефа на сайта или някой отговорен.
 
То си пише инвестор груп

има няколко опции за контакт доло във футъра на сайта

включително имеил гореща линиля както и за рдодители да се свържат с тях

точно под контакт ус а при мен си работи
 
Няма да се съдя със собствениците на сайта, а най-вероятно с човек, който употребява сайта, за да се представя за близък мой човек.


По ужасно много начини се опитах да стигна до този човек, за да го предупреда съвсем човешки да спре и всеки да си гледа живота, но той продължава.

Опитах чрез админите да ми дадът ип адрес и от там знам какво да правя, но и това не направиха.

За това искам да се свържа със собствениците, ако те откажат връзка, тогава вече мисля, че и с тях ще се съдим.
 
Собствениците най-вероятно ще си измият ръцете че не носят отговорност за материалите в подобна система. Неизбежно започваме да ставаме жертва на информяцията предоставена за всеки един от нас в интернет. Наскоро имах малко разправии с едни рекетирания по адрес на семейството ми.......и като се замислих, ми то има всякаква инфо за мен в нет-а -имена, телефони :)
 
Говорех лично с този човек, който прави тия номера, не разбира вече няколко пъти.
Продължава да злоупотребява, а аз няма да позволя да си мият измият ръцете.
 
Аз до колкото знам админите и модераторите създават нереални профили със снимки на други хора за да привличат повече посетители.

Така че това е причината да не ти обърнат внимание
 
Приятел, говоря ти първо за голям сайт, който едва ли би тръгнал по този начин да си докарва потребители. Второ става дума за момиче или момче, което се прави на моя близка, което никак не ни допада, дори и на семейството и. Предполагам, че доста хора са им писали за ИП адресите, за да преценят дали някое гадже си прави ебавка с фалшиви снимки, но вече си преля чашата ;)
 
fsdfs

Такива хора трябва да се издирват прав си. Лично аз ако го открия, бих отишъл на адрес и бих ми счупил главата докато се навежда да се обува, но това е моя подход, не ти го препоръчвам, щото знае твърде много за теб и може да ти направи същото..
Хванеш ли го в съда изцеждай колкото можеш ("нанесъл е психически травми на семейството, притеснения и тн") мисля че ще му бъде за урок ако го удариш по джоба.
 
@cecipenev бате пожелавам ти много успех с борбата с организираната простотия щото тва са боклуци и дано успеех да му/и съдереш гъза от съдене :wink:
 
Собственците на сайта не могат да дават IP адрес на потребител, дори и ти (според теб) да имаш основание да го искаш и дори те да са съгласни с теб. Такава информация могат да дават само на определени със закон органи - полиция, съд, прокуратура и т.н. Иначе влизат в друго приключение. Те няма как да знаят кой действително има основателна причина да иска такива данни и кой се стреми да ги получи по други причини (примерно някой психар съчинява правдоподобна история за да разбере къде живее каката, която харесва и която не му отговаря на съобщенията). И не им е работа да установяват истината в такива случаи и спорове и да взимат страна.
Предполагам, че са добронамерени, но си мисля, че при такива масови услуги подхода е стандартен и подобна информация се дава само по законоопределен ред.

А хората, занимаващи се с подобен род "майтапи" според мен са нещо сбъркани. Не знам какви са им мотивите да вършат подобни простотии.
 
унуфри, тези хора просто по някога правят неща за които не осъзнават, че правят грешка и то голяма.

тогава с полиция отивам в офиса на инвестор и искам информация, така ли да направя?
 

Горе