Благодаря за оригиналните предложения и разбира се за поздравите.
Аз не мога кола да намеря, та да не говорим за трактор. Имам от къде да намеря каруца ама ме е страх коня да не се уплаши от голямото мазало и да не стане фал ( все пак селските коне не са свикнали на градско мазало).
С файтона също става, но ако си на морето и там има доста!!
Бъди оригинален, отколкото кисело дупенце е Бентли. Отиди с нещо ретро и интересно. Всеки ще е с коли за над 100К, нови и модерни. Демек, всички ще са еднакви. Аз, ако имах възможност, бих го направил с една стара Волга. Или нещо по-ретро, но стилно. Това с трактора е селенийка, отколкото оригинално. Ако търсиш този ефект, по-евтино ще ти е с магаре.
една година едно маце дойде на кон яздейки
Това с полицейската кола е най-тъпото предложение, което прочетох до момента ... то си имаше такова преди години и нещо доста ги дърпаха униформените след случая май ...и още го рукат нали?а може и с козел
ето друга идея ,ако имаш познат полицай
казваш с полицейската кола да те закара отвътре ти и мадамата ти излизате завързани заедно с белезници,който полицая отключва.В допълнение може и ж раирани дрехи да сте само за представлението послее се преобличатемнго са идеите!
С кон е стилно пристигане.
Селенията е вътрешна нагласа, не толкова къде си роден. Обичам да работя в градината, но не обичам да ходя с къси гащи и джапанки на диско. Нали ме разбра, Леондере.
Аз съм виждал да пристигат с Камаз. Това също беше диво. Ама ги глобиха, защото не може да се возиш в рамаркето. То вече и май и през центъра не може да минеш с такова возило. Да не говорим за Цариградско.
То по дискотеките на морето и голи до кръста ходят, ти на бала си или на сватбата си би ли отишъл така, нещо май си бъркаш цвета на хапчетата или си ги пропуснал днес, предполагам баба ти е коренячка Нюйоркчанка, за да имаш това самочувствиезначи си от село
що на морето сички са с къси гащи по дискотеките
според теб са селяни
ето идея някоя камила да му предложат на момчето
да бе да не си прав
на червения килим за оскарите малко пред камерите требе да се поизпотиш
а за наште балове ско ще дойдеш
така че взимай русалката и беж у лагуната на секса любовта де
значи си от село
що на морето сички са с къси гащи по дискотеките
според теб са селяни
ето идея някоя камила да му предложат на момчето
На морето един до мен танцуваше гол по бански на масата, до шопската си салата. Това бе много граждаснко.
Каквото си избере човека. А на какво се спря, иначе?