Не чакам наготово - досега за всяка услуга съм си плащал, включително и за изчистването на вирусите си плащам. Няма безплатен обяд.
Темата от моя страна е приключена - сайтът е оправен.
Има си причина да не искат да помагат - за това се изисква да си девелопър и да знаеш къде да буташ, кои файлове да редактираш, къде да търсиш за вируси и т.н. и т.н. А и като ти отговарят с "море" от линкове хем са ти помогнали за намирането на проблема (свършили са част от твоята работа) хем не се ангажират да отговарят за сайта ти при бъдещи оплаквания. Защото ако сайта ти го хакнат след още една седмица ще седнеш да плюеш по форумите как те са некадърните, защото те са работили по него.
Истината е , че трябва да седнеш и да понаучиш някои неща като си тръгнал да се занимаваш с това. Има хиляди статии в интернет как да си оправим hacked wordpress:
http://lmgtfy.com/?q=restore+hacked+wordpress
Във форума има много теми За и ПРОТИВ Суперхостинг, против са 99.99% от темите за тях. Аз също съм против тях, но преди когато ги ползвах преди години, един път или два пъти ми се е налагало помощ от тях и не са я отказвали. Сега в момента дори и пари да ми дават няма да отида при тях, но не заради поддръжката, а заради качеството на услугите.
По темата, радвам се, че оправихте сайта
Хах Би ли постнал целият мейл от тях, понеже ми стана много смешноФакт е, че суперхостинг са големи мошенници и единственото, което правят добре е да вземат парите за хостинг и домейни. Стане ли въпрос за нещо друго - мале, мале. На мен така ми казаха, че на 1-ви януари (!) в 10 стринта някой е влязъл вкъщи(имал е достъп до личния ми компютър), влязъл е в техния панел (отново се е добарал то юзъра и паролата на хостинга), намерил ми е номерата на дебитната карта и ми е платил домейна, който изтича май месец. Пълни профани, дори не се замислят преди да пишат тези тъпотии. Вместо да се извинят дрънкат глупости.
Хах Би ли постнал целият мейл от тях, понеже ми стана много смешно