тука мисля, че обиди всички хора, които могат да ти помогнат. Не може да развяваш "10лв" и на всичко отгоре да се караш. Имаше една тема не можах да я намеря по спомен "Фрилансера го наемаш за да ти свърши работа, която ти не можеш да си свършиш." Но никой няма правото да се държи неуважително с друг. Пишем все пак във форум и масата от хората не се познават лично, не знаеш кой колко знае и може.
Тъй, като не ми е много важно, ми е все тая кой се е обидил. Мисля, че точно и ясно съм обяснил, от какво имам нужда, и какво се изисква от кандидатите.
Изброих, какво ми трябва, който може да го предложи да изпрати оферта на ЛС. Значи, или аз не обеснявам като хората, или "хората" не могат да четат.
Всеки почва да разгъва локуми, да дава наклон на чуждия "х*й" и т.н. Е извинявайте много, ама за разлика от повечето писали в темата, аз нямам свободното време да разгъваме локуми. Или можете, или не можете.
Както казах, аз не съм дал оценка на труда на никой. Исках оферти, който е предложил окей, който не смятам, че не е нужно да си вре глупостите тук.
Акъли не ми трябват - пари ми трябват!
Единия взимал 50 евро на час, другия незнам си кво... е аз не съм канил никой да си мерим Пи*ките... имах задача, за която бях склонен да отделя 200-300 лева (за настройка на 2 плъгина) в случая си ги настроих точно за 1 час, докато "големите програмисти" ми сваляха звездите.
Благодаря на всички отзовали се, както и на тези които предложиха безплатно, или платено услугите си.
Който търси работа, и има знанията той не ги ланка по темите насам натам, а пише на Лично съобщение, както е описано в началото на темата и работата се свършва.
Айде със здраве на всички!