Трябва ми фейсбуук специалист

ReminD

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
34   0   0
Нещата стоят така - има сайт магазин с около 500-600 посетителя на ден, но няма никакво фейсбуук присъствие. Трябва ми човек, който ще се занимае именно с това магазина да се появи и да заеме прилично място във лице-книгата.
Фенове, страници, там както се казва, не им разбирам + това да измислим как да интегрираме и да викаме част от тия 500-600 посетителя дето влизат всеки ден във сайта, да можем да ги бутаме и във фейсбуука и да харесват продукти, да стават фенове, конкурс можем да измислим, ей такива нещо. А като казвам, че не разбирам, не си мислете, че ям доматите с колците, искам да има някакви резултати, не на края на месеца да има 10 фена, ние не ядем доматите с колците :)



Да пишат само хора, дето могат да се заемат със задачате, не някакви дето не знаят за какво идва реч - искам да има стабилно фенове и да се потдържа редовно страницата.

Пращайте оферти на лично колко пари ще искате на месец за тая услуга.

А ПО-ДОБРЕ НАПРИМЕР ДА МИ КАЖЕТЕ ЗА 50 ЛЕВА КАКВО МОЖЕ ДА СЕ СВЪРШИ ИЗ ЛИЦЕ-КНИГАТА И Г/Д КАКВО ДА ОЧАКВАМ ,ЗА ДА СИ НАПРАВЯ СМЕТКИ ПО-НАТАТЪК, ТАКА ЧЕ ПРАЩАЙТЕ ОФЕРТИ ПЪРВО ЗА 50 ЛЕВА КАКВО МОЖЕ ДА СЕ СВЪРШИ, ЧЕ ХИЧ НЕ ЗНАМ КАК ВЪРВЯТ НЕЩАТА.
 
От: Трябва ми фейсбуук специалист

За тая работа май не е нужен специалист по Фейсбук, а по-скоро маркетингов експерт. Феновете лесно ще се натрупат, но ако всички скрият публикациите на магазина от стените си няма да има никаква полза. Ако пък получават твърде много и досадни лични съобщения от страницата на магазина направо ще излязат от групата. Един от начините да се задържи интересът на хора в такава група е чрез регулярни и ексклузивни намаления от примерно 5% за някакъв продукт, който е актуален в момента. Като цяло не е проста работа да се поддържа интерес към Фейсбук група на магазин. :)
 
От: Трябва ми фейсбуук специалист

Абе аз съм го измислил с конкурси периодично , ще видим, но хич не знам как вървят цените за развиване на лице-книгата и затова ми е интересно да кажем за 50 лева какво може да се очаква, пък после ще видим някакви абонаменти да измисля.
 
От: Трябва ми фейсбуук специалист

Добре бе, толкова ли някой не е поръчвал фейсбуук услуги и да дойде тук и да каже - за 50 лева , получих ей това, за 100 лева получих това???

/
 
От: Трябва ми фейсбуук специалист

Ами по-добре за 50 лева си купи 20-30 кила домати, ама гледай да не са с колците :p

Мога да ти кажа, че само един курс по Facebook маркетинг струва около 400 долара, а обикновено са поредица. За програмирането не се изискват супер умения, но това са си специфични знания, които струват пари.

За комбинация от двете програмиране + консултантски пакет по маркетинг е поне 500 лева като за начало и около 100 лева на месец за поддръжка.
 
От: Трябва ми фейсбуук специалист

Курс по фейсбук маркетинг ... Ти на колко курса и конференции по фейсбук си ходил :D
 
От: Трябва ми фейсбуук специалист

Потърси въ Фивър. Има доста услуги за Фейсбук, които могат да ти свършат работа.
 
Ако те интересува сериозен сървис за около 10x50лв на месец може да ми пишеш ЛС какво точно искаш.
 
От: Трябва ми фейсбуук специалист

Остави ги да си спамят в темата,това всеки го може.аз няма да ти искам 200-300лв или някакви нереални суми.Ако искаш ми пиши на лично,но сумата ще е над 100 лева все пак това е един месец падат се горе долу по 3-4 лв на ден :)

Ще ти обясня какво мога да направя.
 
От: Трябва ми фейсбуук специалист

200 лв. е много нереална сума, никога не съм виждал толкова на едно място :D

Самата направа на страничката и една посрещащa страница (landing page) е лесна работа, за малко пари. Там 50-те лв. ще стигнат определено, че може и да останат. За да не пиша фермани в темата - писал съм ти ЛС, ако те интересува какво мога да ти предложа ми пиши.
 

Горе