S Sammy Well-Known Member Рейтинг - 100% 25 0 0 5 Май 2010 #1 Здравейте, търся човек, който да събмитва по директории социални мрежи и артикъл директории, също ми трябва и човек, който да пише коментари по форуми и блогове За контакти - ЛС или скайп - dark_lord93, плащам след свършена работа и одобрена от мен
Здравейте, търся човек, който да събмитва по директории социални мрежи и артикъл директории, също ми трябва и човек, който да пише коментари по форуми и блогове За контакти - ЛС или скайп - dark_lord93, плащам след свършена работа и одобрена от мен
N nortrant Well-Known Member Рейтинг - 98.9% 87 1 0 5 Май 2010 #2 От: Трябва ми човек за съмбит по директории/социални мрежи/артикъл директории и още н за всичко може да ти свърша работа
От: Трябва ми човек за съмбит по директории/социални мрежи/артикъл директории и още н за всичко може да ти свърша работа
A addme New Member Рейтинг - 100% 2 0 0 12 Май 2010 #3 От: Трябва ми човек за съмбит по директории/социални мрежи/артикъл директории и още н Мога да ти свърша работата за която задача ме избереш, че даже и за двете. Пиши ми на add2me[at]abv.bg защото немога да изпращам ЛС-та ...
От: Трябва ми човек за съмбит по директории/социални мрежи/артикъл директории и още н Мога да ти свърша работата за която задача ме избереш, че даже и за двете. Пиши ми на add2me[at]abv.bg защото немога да изпращам ЛС-та ...
K karaketukova Member Рейтинг - 66.7% 2 1 0 13 Май 2010 #4 От: Трябва ми човек за съмбит по директории/социални мрежи/артикъл директории и още н Здравей, мога добре да се справя с коментарите по форуми и блогове.Пиши ЛС.
От: Трябва ми човек за съмбит по директории/социални мрежи/артикъл директории и още н Здравей, мога добре да се справя с коментарите по форуми и блогове.Пиши ЛС.