N nobreak Member 11 Март 2014 #1 Здравейте. Има ли някакъв тул, който като вкарам линк на сайта си и да ми прави автоматично rss feed, но да е външен, да не се налага да слагам нищо на сайта си? Не знам дали го обясних правилно и може да звучи тъпо
Здравейте. Има ли някакъв тул, който като вкарам линк на сайта си и да ми прави автоматично rss feed, но да е външен, да не се налага да слагам нищо на сайта си? Не знам дали го обясних правилно и може да звучи тъпо
ediz New Member 12 Март 2014 #2 От: Тул за RSS Да беше казал системата поне. И да, възможно е да се направи такъв "тул", който ти обхожда сайта, намира линковете и създава rss с тях.
От: Тул за RSS Да беше казал системата поне. И да, възможно е да се направи такъв "тул", който ти обхожда сайта, намира линковете и създава rss с тях.
N nobreak Member 12 Март 2014 #3 От: Тул за RSS По принцип не искам да е обвързан с вида на системата. В интернет намерих това feed43. com, но не можах да го настроя нещо, а търся нещо такова...
От: Тул за RSS По принцип не искам да е обвързан с вида на системата. В интернет намерих това feed43. com, но не можах да го настроя нещо, а търся нещо такова...
ediz New Member 12 Март 2014 #4 От: Тул за RSS Оу, имало е готово таково решение. Ето пояснения за използване.
AMitrev Well-Known Member 12 Март 2014 #5 От: Тул за RSS Няма готово решение. Нещото наречено feed43 не става освен ако не си много наясно с regex
От: Тул за RSS Няма готово решение. Нещото наречено feed43 не става освен ако не си много наясно с regex
N nobreak Member 12 Март 2014 #6 От: Тул за RSS Добре, нещо подобно, което да става има ли или евентуално някой може ли да го направи?
От: Тул за RSS Добре, нещо подобно, което да става има ли или евентуално някой може ли да го направи?