Spyrax Well-Known Member Рейтинг - 100% 13 0 0 7 Април 2024 #4 Напиши сайта и дай малко скрийншот от Google Search Console.
N notanexpert Member Рейтинг - 100% 1 0 0 8 Април 2024 #7 Редактирал съм темата, добавил съм сайта. Писах и на всички лично.
N notanexpert Member Рейтинг - 100% 1 0 0 26 Април 2024 #8 Сайтът получи имейл от посолството на Хърватия. За мен лично изглежда, че започва да набира значимост. Разбира се ползвам тази информация за ъп
Сайтът получи имейл от посолството на Хърватия. За мен лично изглежда, че започва да набира значимост. Разбира се ползвам тази информация за ъп
gladiator_28 Member Рейтинг - 0% 0 0 0 31 Май 2024 #10 notanexpert каза: Сайтът получи имейл от посолството на Хърватия. За мен лично изглежда, че започва да набира значимост. Разбира се ползвам тази информация за ъп Увеличете... Какъв е поводът на имейла от посолството на Хърватия?
notanexpert каза: Сайтът получи имейл от посолството на Хърватия. За мен лично изглежда, че започва да набира значимост. Разбира се ползвам тази информация за ъп Увеличете... Какъв е поводът на имейла от посолството на Хърватия?
N notanexpert Member Рейтинг - 100% 1 0 0 4 Юни 2024 #11 Искаха да се обнови информацията за посолството на сайта.
gladiator_28 Member Рейтинг - 0% 0 0 0 5 Юни 2024 #12 Супер, а има ли контент, който да не е AI в сайта? От това, което виждам, на колкото страници кликнах, всички бяха с AI генерирано съдържание. Ако да, горе долу какво е съотношението между AI и Human?
Супер, а има ли контент, който да не е AI в сайта? От това, което виждам, на колкото страници кликнах, всички бяха с AI генерирано съдържание. Ако да, горе долу какво е съотношението между AI и Human?
gladiator_28 Member Рейтинг - 0% 0 0 0 10 Октомври 2024 #15 Успя ли да продадеш сайта, ако не цената подлежи ли на коментар?