Турско радио настъпва в България

Статус
Not open for further replies.
От: Турско радио настъпва в България

прав си докато тези турски села и памашки села докато не имат доверие и да вярват че българия И аз му бъллгария е само българия и че родния милиционер не е подкупен и тогава няма да говориме за интервенция и да ни я срам
наскоро имах едно такова нещо случка юна кпп Калотина ротния м илиционер седи учтиво към немските граждани ,но ако си с български ПАШАпорт ти вика -За кяде сибе? и аз му отговарям- За чикого и назад, нали съм бай ганьо, а това какво ознаава?Народ,който не увашава своята армия уважава чужда армия.Армията е народът!

Даласе, нали те ънбаннаха що си търси сам шамарите ся?

От: От: Турско радио настъпва в България

Даласе, нали те ънбаннаха що си търси сам шамарите ся?

Верно така беше, аз сега ще го изпържа на админите, пак да го натирят.:lol:

не ме обвинявайте в друга персона нон грата

DidLe, ненормалник, стига си развалял темата :!:

Даласа беше ясно, че няма да остави така нещата:). Само не разбирам какъв беше този идиотски инат, че се зъбеше наляво - надясно, въпреки че Coolice на няколко пъти му намекна, че бана му е временен.
Вероятно го е раязбрал като някакво мутирало настъпване на мъжкото самолюбие:)

Едит,
никак не ми харесва темата с расистки наченки. Уж работим ''по света и у нас'', пък сега това...В Ню Йорк си имат Китайски, руски, арабски и не знам какви още там квартали. Ние пък тук си имаме 8% турско малцинство и около 12% циганско... и какво от това? Трябва да вадим танковете ли:)

Направо да отворим фен тема на dalasweb, в която той да си ръси умностите, а ние да му се кефим или да го плюем (зависи от ситуацията).

А иначе темата май я изчерпахме. Надявам се тези умници дето ни управляват скоро да им свърши мандата, че трябва да мислим кои нови умници да сложим на тяхно място. Не, че имаме голям избор, но с такъв човешки материал разполагаме и трябва да видим какво може да се направи с този маТРиал.

Докато съществуват противоконституционни партии в Българския парламент нищо не може да ме учуди относно турски филми, радиа, джамии, ходжи и прочие тревожни фактори. Но тази тема е изговорена и мисля, че няма какво повече да се каже. За една идея щях да напиша може да се покаже ама се сдържах.

http://bg.wikipedia.org/wiki/Сепаратизъм

в някой градове и села в Родопите, България населението е българо-мохамеданско, но описват националната си принадлежност като турска.Смятат,че само религията и името определят тяхната национална идентичност.

ето на такива им трябва джамия и радио :) за да са още по-близо до "родината" си :cry:

Unwise;344161Надявам се тези умници дето ни управляват скоро да им свърши мандата каза:
Следващите умници ще са същата стока :). Всичко зависи от това, колко ще се налее в ТВ реклама/пропаганда/платени интервюта/статистически данни и няколко стотици к в плакати(в гетата предимно). Българското население е лесно за манипулиране - пример---> офанзивата на ББ в предишните избори. Напразно чакате поредния '' БГ ренесанс'' на следващите парламентарни избори:). Искам всеки да си зададе на себе си въпроса - ''за кой бих гласувал на следващите п. избори''. Отговорът ще ви се стори изненадващо труден:)

Следващите умници ще са същата стока :). Всичко зависи от това, колко ще се налее в ТВ реклама/пропаганда/платени интервюта/статистически данни и няколко стотици к в плакати(в гетата предимно). Българското население е лесно за манипулиране - пример---> офанзивата на ББ в предишните избори. Напразно чакате поредния '' БГ ренесанс'' на следващите парламентарни избори:). Искам всеки да си зададе на себе си въпроса - ''за кой бих гласувал на следващите п. избори''. Отговорът ще ви се стори изненадващо труден:)

613376-l.jpg

Никой тъдява няма интерес тукашните 'турци'(какви турци са тия щом са родени те и бащите им тука дге'?!) да се отделят от България или да се присъединяват към Турция.
Най-малко ДПС-то. Отде ше смучат инак? :)

Като се отделят, ще са просто една сбирщина шалвареста тълпа, джомоляща на гаджалски, дето освен от бране на тютюн от друго почти не разбират. Интелигентните измежду тях нема да науснат България. Та ко ше ми праят ония чобани сами?

Доган не е прозд, не забравяйте. Дори Турция да заиска парче БГ територия барабар с 'турското'население, Доган и заптиетата му :rolleyes:ше са първите дето ше фанат пушките и ше се възпротивят!

Той Доган ако е прозд, аз съм трамвай. Хитрото копеленце си е свило много хубаво гнезденце тук - електорат -> бетон (колкото е по-неграмотен, толкова по-добре), налазва милионите за интеграцията на малцинствата от ЕУ - какво му трябва повече на един човек:)
ББ, Цар, Крал и сие само могат да му дишат прахта в това отношение:)

Не мислех да се включвам в темата, но има хора които все още не осъзнават, че вече е 21 век и би трябвало да живеем свободно. Не мога да разбера защо все още има хора които говорят за робство. Ако има такова не съм на мнение че е турско или каквото и да е било друго а по скоро политическо.
Аз лично са от така наречените "ПУМАЦИ" , но ви оверявам във вените ми тече българска кръв. Милея за българското независимо от това какво е името ми или каква религия изповядвам, аз съм БЪЛГАРИН.

Попаднах на една доста интересна картинка в Facebook можете да я разгледате и да прецените сами кой какво е направил и кой какво прави.

politici.jpg

Поздрави на всички и се опитайте да не се влияете от такива спекулации, говоря не само на християните, но и на така наречените "ТУРЦИ" (макар, че не мога да разбера как може да имаш БГ паспорт и лична карта и да се наричаш турчин, просто поредната глупост на глупаците).

Стелт88, българите мохамедани са българи, който твърди нещо обратно е олигофрен, без значение дали е християнин или мюсюлманин.

А робството трябва да се помни, както и историята по принцип. А иначе по темата - много от българите мохамедани са все още под турско робство и им промиват мозъците, че са турци. Срещу това сме в темата.

Стелт88, българите мохамедани са българи, който твърди нещо обратно е олигофрен, без значение дали е християнин или мюсюлманин.

А робството трябва да се помни, както и историята по принцип. А иначе по темата - много от българите мохамедани са все още под турско робство и им промиват мозъците, че са турци. Срещу това сме в темата.

Извинявам се, явно не съм разбрал точно целта на темата в този случай ви подкрепям напълно.

Не мислех да се включвам в темата, но има хора които все още не осъзнават, че вече е 21 век и би трябвало да живеем свободно. Не мога да разбера защо все още има хора които говорят за робство. Ако има такова не съм на мнение че е турско или каквото и да е било друго а по скоро политическо.
Аз лично са от така наречените "ПУМАЦИ" , но ви оверявам във вените ми тече българска кръв. Милея за българското независимо от това какво е името ми или каква религия изповядвам, аз съм БЪЛГАРИН.

Попаднах на една доста интересна картинка в Facebook можете да я разгледате и да прецените сами кой какво е направил и кой какво прави.

Виж файлът 4559

Поздрави на всички и се опитайте да не се влияете от такива спекулации, говоря не само на християните, но и на така наречените "ТУРЦИ" (макар, че не мога да разбера как може да имаш БГ паспорт и лична карта и да се наричаш турчин, просто поредната глупост на глупаците).

Картинката от фейсбука е повече от вярна и истинска. Едните са си дали живота, а другите жертват нашия живот за да крадат, особено на снимката ей онзи долу в дясно - пожарникаря.

Жалко че е твърде малка и не могат да се добавят още лица от дясната страна където е "мнозинството".

Последно редактирано:
Re: От: Турско радио настъпва в България

Никой тъдява няма интерес тукашните 'турци'(какви турци са тия щом са родени те и бащите им тука дге'?!) да се отделят от България или да се присъединяват към Турция.
Най-малко ДПС-то. Отде ше смучат инак? :)

Като се отделят, ще са просто една сбирщина шалвареста тълпа, джомоляща на гаджалски, дето освен от бране на тютюн от друго почти не разбират. Интелигентните измежду тях нема да науснат България. Та ко ше ми праят ония чобани сами?

Доган не е прозд, не забравяйте. Дори Турция да заиска парче БГ територия барабар с 'турското'население, Доган и заптиетата му :rolleyes:ше са първите дето ше фанат пушките и ше се възпротивят!

Той Доган ако е прозд, аз съм трамвай. Хитрото копеленце си е свило много хубаво гнезденце тук - електорат -> бетон (колкото е по-неграмотен, толкова по-добре), налазва милионите за интеграцията на малцинствата от ЕУ - какво му трябва повече на един човек:)
ББ, Цар, Крал и сие само могат да му дишат прахта в това отношение:)

Не се бях замислял над това което написа Noke - ама е абслоютно прав и като приложим теорията на игрите ( http://en.wikipedia.org/wiki/Game_theory като уебмстър със свободно време изгледах един пълен университетски курс от 24 лекции не съм много добър ама можем да използваме основните неща) и да разгледаме във всеки от потенциалните развой на събитията какво има да загуби и какво да спечели Доган

Сегашния ситуация в България
Около 7 милиона население (с тези в чужбина) 240 места парламента
41 народно събрание http://bg.wikipedia.org/wiki/41_Народно_събрание
Брой гласоподаватели за ДПС - 610 521
Брой депутати 37
Брой евродепутати 4
Брой областни управители - мисля че 6 според сайта на атака
-------------------------------------------------------------

Примерна варияция : Източните Родопи се цепят от България и преминават към Турция като нова област
Турция около 75 милиона население според викито 550 места в парламента - бариера за влизане в турския парламент 10% от гласовете (To avoid a hung parliament and its excessive political fragmentation, only parties that win at least 10% of the votes cast in a national parliamentary election gain the right to representation in the parliament. As a result of this threshold, only two parties were able to obtain that right during the 2002 elections and three in 2007)
http://en.wikipedia.org/wiki/Grand_National_Assembly_of_Turkey

Брой гласоподаватели за ДПС - да кажем пак 610 521 (това в идеалния случай - както каза Noke доста ще поискат да си остана в България страна членка на ЕС )
Брой депутати в турския парламент - 0 няма да мине бариерата с много, 543 000 гласа са 1,27 процента на предните избори в турция според линка от викито
Нула евродепутати 0
Областен управител на новата област - от парламентарно представена партия в турския парламент
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Изводите: при развой на събитията с отцепването на източните родопи и присъединяването им към турция като нова област Доган (ДПС) ще е големия губещ от това... вероятно ще бъде най-много нещо като кмет на някой град в тази нова област, не мисля че парламентарно представените партии да го оставят да е даже нещо като областен управител като не влиза в парламента им.... => че логичния развой на събитията е Доган (дпс) със зъби и нокти да брани статуквото за да не изгуби властта си или източните родопи няма да се цепят от България

Да се твърди обратното означава твърди че Доган в това число (ДПС) искат да се откажат да са депутати, евродепутати и облатни управители а да са само кметове, ами те и сега са и кметове... По скоро ВМРО пуска партенка за радиото предизборно за да вдига електората, а Доган и той ще изполва партенката за да стяга електората си като разправя че им брани интересите да си имат радио на турски...

Мисля че изчерпихме темата

Re: От: Турско радио настъпва в България

Тук ще те подкрепя :) с +1 че онзиден дадох репутация

Статус
Not open for further replies.

Горе