Поредната простотия на Дневник и медиите. Как по дяволите ще има измами и нарушения (може би, заради кофти осчетоводяване), като всичко минава през сметки, даже и наложения платеж, който се извършва от Еконт е сметка на търговеца при тях. Не знам кой ги пише такива глупости, но е редно да седне и да попрочете как действа един онлайн магазин преди да започне да пише каквото и да е по темата. Все едно аз да направя статия за половия живот на сибирския хамстер.
Пишат ги по две причини тези глупости:
Първо, защото не са наясно за какво става дума в тази сфера. Няма много протести, и пак се хванаха да хранят нета. Нещо нормално при такъв тип медии. учудвам се че и Дневник (онлайн изданието им) се ангажира с такива платени глупости. После с какви очи взимат парите на рекламодатели като eMag? Не знам. Това се нарича да не ти пука за нищо друго, освен за парите. Утре FashionDays ще искат да рекламират и плес, банерът им до тази статия...направо красота. А не мисля, че са стигнали нивото рекламите им да не се показват на такъв тип реклами. Чакайте да видите каква простотия ще изплюят за Онлайн пазара през 2013 г. Там ще е по-интересното.
Второто е, защото могат да проследят всичко на един онлайн магазин. Не е като да отидеш на някоя бутка и да ти продадат едно кафе и вафла и я ти дадат касова бележка я не.
Ти мани това, ми вижте сайта на БТВ само катастрофи, баси майката
Да. Аз имам предложение - да сложат траурна музика - за фон на сайта им.
Поне като ще е гарга, да е рошава, го е казал народа. Как може новината ти за деца спечелили шахматен турнир да ти е последна в скапаната емисия. Не са истински.
ПП: Преди няколко дена ли беше не помня, но беше скоро пак имаха платен репортаж за онлайн пазаруването. Питаха хората пазарите по интернтето, те викат:"Нйеее".
Да, хората въобще не пазаруват онлайн. Само където вече всичко ми е от сайтове купувано, даже не си спомням какво последно си взех офлйан. Като ти кажат нещо такова, просто изключваш телевизора. След това изречение всичко натам са глупости.