От: Търговци в Продавалника (olx.bg), ВНИМАВАЙТЕ! ДАНС Дебне!
Да си чувал, че дохода е обвързан с брутния вътрешен продукт ?!? ЗА предприемач си доста финансово неграмотен. Не става само с дребни продажби в продавалника, това е онлайн битак за дропшитъри.
Ти щото си много грамотен опря до продавалника. Дроп-шипинга мисля, че вече му умря заблудата за големите пари и прочие глупости... Въпросът е, че в България тези дето имат малко повече пари на 80% ги имат от пране на пари, и половината не са толкова напред с технологиите, че да перат онлайн. Нека да оправят първо тези с магазините (локалните) дето човек не стъпва вътре, пък карат Мерцедеси дето само обслужването на година им е 5 бона, и тогава да гонят мизерните търговки в ОЛХ.
Аз лично не съм срещнал някои с особенно проспериращ бизнес от там. Купувал съм си разни неща, хората никога не са били свръз заможни, по - скоро нормални.
Така че, пак се впускаме да гоним бедните и да ги таксуваме, а тези дето вадят пачките са си спокойни и безнаказани.
Само около мястото където живея мога да ти извадя веднага 5 човека, дето дневните им занимания не отговарят по никакъв начин на финансовото им състояние, и съм почти сигурен по далеч от фейсбоок в интернет не стигат. Така че за какво говорим...
В една друга държава в ОЛХ продават даже кредитни и дебитни карти, обаче там преследване няма, а стандартна им е 3 пъти над нашия.... Дали ОЛХ е най - големия проблем, че да го гонят така...Че и ДАНС...
Впрочем, като приказваме за грамотност май не правиш разлика между НАП и ДАНС...НАП са тези дето преследват за локални финансови измами, ДАНС преследват ако участваш в терористична активност и подобни глупости...все едно LЕ в Америка да тръгне да гони търговците в Амазон...Пълен цирк...
А и последно по - голям битак от Емаг няма, така че трудно индивидуални играчи може да го конкурират, квоото и да правят...