Не разбрах какво отговорихте на въпроса ми, но карай.Изчетох ви спора и искам да попитам купих скоро един трибуквен kak.me Не съм го взел за да го продавам, а за да работя с него. Та това, че е с разширение .me прави ли го автоматично "скапан" и прецакал ли съм се, че съм го взел. Извинявам се на продавача, че му пиша в темата, но ми е интересно да чуя мнение от хора, които се занимават с покупка и продажба на домейни..
Няма скапан домейн, има скапани сайтове - щом ще го работиш, направи го добре и си 6. Не се главоболи с домейнърски страстиНе разбрах какво отговорихте на въпроса ми, но карай.
Не разбрах какво отговорихте на въпроса ми, но карай.
"Четирибуквен премиум .Com домейн на 4 години" - НЕ Е ПРЕМИУМ. нито се изговаря лесно, нито се помни лесно. четирибуквен и 4 годишен са далеч от ПРЕМИУМ и то МНОГО.
" General concensus states that the letters A, B, C, D, E, F, G, H, I, L, M, N, O, P, R, S, T are considered premium letters. Other lesser high quality letters include: J, K, U, V, W. Lower quality letters include: Q, X, Y, Z. "
Без да те карам да залагаш пари, ще ти докажа, живи и здрави, че ще продам домейна за повече от 100 долара в следващите два месеца.
Убеден съм, че домейнът струва повече от 100 долара и ще се продаде за повече от сто долара.