Търг за домейн - начална цена 0 USD бид 1 цент

biaaro

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
63   0   0
Домейна изтича след 3 дена. Ако никой не го хареса, оставям го да заминава. О USD също е цена, ако няма по висока от тази ще го дам на човека, който я предложи:)

Домейна е от Godaddy. Трансфера там май беше без пари...

DOWNLOAD-PICTURES.NET

От: Търг за домейн - начална цена 0 USD бид 1 цент

Един цент се пише така ---> 0.01 Няма нужда от толкова нули.

Забравих да добавя и нещо много важно! Бонус към домейна, напълно безплатно, върви и голям потенциал. :)

А само ПОТЕНЦИАЛА продава ли се отделно ? А бе почнах да се чудя защо предприемача (сайта) не излиза на първо място по думата "потенциал" в гоогле

Защото когато пишете потенциал трябва да го пишете така, че да линквате към Предприемач.
Другата основна причина е че масово хората не знаят как да пишат потенциал - понтенцял, потенциял (1ва позиция), потен-цял (2ра позиция), путенциал и т.н. :)

+ един потенциал за форума

п.п. 0.0000001 USD - много ми е интересно как ще разчупиш цента на 10 000 000 (ако съм преброил правилно нулите) за да платиш си платиш :)

Не си преброил правилно - 1/100 000 от цента е това.

+ един потенциал за форума

п.п. 0.0000001 USD - много ми е интересно как ще разчупиш цента на 10 000 000 (ако съм преброил правилно нулите) за да платиш си платиш :)

Не си преброил правилно - 1/100 000 от цента е това.

Няма значение... Човека даде най-висока цена и си купи домейн с потенциал. Парите естествено ще си ги търся, ако ще и със съдия изпълнител.:twisted:

Предлагам 2$ за домейна.
Потен Цял си го дръж за себе си :)

Горе